Robotska kosilnica solo® by AL-KO Robolinho® 450 W

Številka izdelka: 127618 Kmalu spet na voljo
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Popolnoma samodejno kosi površino do 450 m². Izjemno tiha košnja s 60 dB(A)
  • Primerna je za ozke prehode in najmanjše kote zaradi priročnega upravljanja in inteligentnega krmiljenja
  • Preprosta namestitev in upravljanje
  • Preprosto upravljanje z aplikacijo AL-KO inTouch v omrežju WLAN. Gateway in zaščitni ključ nista več potrebna
  • Izredna okretnost in majhna teža.
  • Štirikrat daljša življenjska doba nožev zaradi geometrije za tek v levo in desno. Zahvaljujoč učinkovitemu profilu koles je kos tudi vzponu do 35 %

 

Majhna, kompaktna in agilna. Robolinho® 450 W neguje vaš vrt popolnoma samodejno. Zahvaljujoč inteligentni povezavi s sistemi Smart Garden kosilnica ne le neguje vašo trato, ampak vam obenem podari veliko prostega časa.

Povezava: z novimi robotskimi kosilnicami Robolinho® z možnostjo povezovanja postaneta inteligentna nega vrta in Smart Garden realnost. Upravljanje je mogoče z aplikacijo AL-KO inTouch po hišnem omrežju WiFi ali z Amazon Alexo.

 

Mali tehnični čudež s povezavo na Smart Garden – robotska kosilnica Robolinho® 450 W

Kosilnico Robolinho® 450 W so razvili naši inženirji v Nemčiji, izdelali so jo strokovnjaki v Avstriji – zato smo v podjetju AL-KO Gardentech prepričani, da svojim strankam nudimo samo izdelke najboljše kakovosti. Zaradi obstojnih sestavnih delov in dovršene tehnike je Robolinho® vaš zanesljiv spremljevalec in pomočnik pri vsakodnevni negi vašega vrta. Namestitev robotske kosilnice je presenetljivo preprosta, bazna postaja je hitro postavljena in povezava s Smart Gardening se hitro izvede. Naša dovršena programska oprema in intuitivno upravljanje vam pomagata, da robotska kosilnica neguje vašo trato takrat, ko želite.

 

Tehnične podrobnosti robotske kosilnice Robolinho® 450 W

Inteligentna nega vrta in Smart Gardening z Robolinho® 450 W sta že del sedanjosti: zahvaljujoč že vgrajeni strojni opremi je robotsko kosilnico z aplikacijo AL-KO inTOUCH mogoče preprosto povezati. To preprosto opravite v svojem WiFi-omrežju. Tiho delovanje brez emisij je zagotovljeno s pogonom iz zmogljivega in obstojnega Li-ionskega akumulatorja 2,2 Ah / 18 V. Zato robotska kosilnica AL-KO sme brez težav opravljati svoje delo tudi na praznični dan ali ponoči. Tehnika premikanja, razvita v podjetju AL-KO, in širina rezanja 20 cm omogočata učinkovito nego trate s površino do 450 m². Kosilnica se izogiba oviram, npr. drevesom, in je brez težav kos strmini do 35 %. 4-krat daljša življenjska doba nožev. Upoštevajte: pri nakupu robotske kosilnice solo® by AL-KO klini in mejna žica niso v obsegu dobave.
Višino rezanja med 25 mm in 55 mm lahko nastavite brezstopenjsko in s tem prilagodite videz trate svojim željam. Tehnika rezanja zagotavlja perfektno rezanje; že v ohišju kosilnice na drobno razrezana trava se vrne na trato in tam ostane kot biološko gnojilo. Zato pri uporabi Robolinho® 450 W ni treba odstranjevati trave. Zanesljiva tehnika senzorjev zagotavlja največjo mogočo varnost za človeka in živali.

 

Nakup Robolinho® 450 W in druge možnosti

Kupite robotsko kosilnico Robolinho® 450 W preprosto v naši spletni trgovini ali poiščite ustrezno trgovino v svoji okolici. Naši pooblaščeni prodajalci vam lahko izvedejo kompletno namestitev. Robolinho® 450 W je okolju prijazen pripomoček za nego vaše trate. Ali imate trato s površino do 700 m²? V tem primeru vam priporočamo solo® by AL-KO Robolinho® 700 W.

 

Naše prednosti za vas

Povezava s Smart Garden: z novimi modeli Robolinho® z možnostjo povezovanja postaneta inteligentna nega vrta in Smart Garden realnost. Upravljanje je mogoče z aplikacijo AL-KO inTouch po vašem hišnem omrežju WLAN in s tem tudi z Amazon Alexo.

 

Naša dvoletna garancija proizvajalca velja tudi za akumulator te naprave. Datum nakupa: od 1. 6. 2017.

 

Tehnični podatki

Znamka solo® by AL-KO
Širina reza v cm 20 CM
Višina reza min / max v mm 25 - 55 MM
Številov noža 4 ST
Hitrost vožnje naprej km/h 0.97 KMH
Kapacitet (notranja) Ah 2.2
Senzor za dež DA
Naprava ima ekološki način delovanja 002
Tip pogona Akumulator
Max. Naklona v % 35 %
Deluje s partnerskim sistemom 004, Amazon Alexa, IFTTT
Napetost akumulatorja (notranja) V 18 V
Nastavitev višine košnje Ročno - brezstopenjsko
Čas delovanja baterije (notranji) min 50 MIN
Povezljivost Povezljivost
Številka vstopne točke 3
Čas polnjenja, baterija min 45 MIN
Navodila za uporabo Download (0.00 B)
Izjave o skladnosti Download (0.00 B)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.