Robotska kosilnica AL-KO Robolinho® 500 W

Številka izdelka: 119925 Takoj na voljo
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Preprosto upravljanje z aplikacijo AL-KO inTouch v omrežju <b>WLAN.</b> Gateway in zaščitni ključ nista več potrebna
  • Popolnoma samodejno kosi površino do 500 m². Izjemno tiha s 60 dB(A)
  • Varnostna senzorika jo varuje pred poškodbami in krajo
  • Enostavna namestitev in upravljanje
  • Učinkovit rezalni mehanizem z dvojnimi noži. Zahvaljujoč učinkovitemu profilu koles je kos tudi vzponu do 45 %
  • Izredna okretnost in majhna teža. Obvlada prehode, ki so širši od 60 cm
  • Mejna žica (100m) in klini za tla (90 kos) so v obsegu dobave

Majhna, kompaktna in agilna. Robolinho® 500 W neguje vaš vrt popolnoma samodejno. Uživajte v svojem prostem času, ko robotska kosilnica dela za vas v povezavi s Smart Garden.

Povezava: z novimi robotskimi kosilnicami Robolinho® z možnostjo povezovanja postaneta inteligentna nega vrta in Smart Garden realnost. Upravljanje je mogoče z aplikacijo AL-KO inTouch po hišnem omrežju WiFi ali z Amazon Alexo.


Mali tehnični čudež – robotska kosilnica Robolinho® 500 W

Kosilnico Robolinho® 500 W so razvili naši inženirji v Nemčiji, izdelali so jo strokovnjaki v Avstriji – zato smo v podjetju AL-KO Gardentech prepričani, da svojim strankam nudimo samo izdelke najboljše kakovosti. Zaradi obstojnih sestavnih delov in dovršene tehnike je Robolinho® vaš zanesljiv spremljevalec in pomočnik pri vsakodnevni negi vašega vrta. Namestitev robotske kosilnice je presenetljivo preprosta, bazna postaja je hitro postavljena in povezava s Smart Gardening se hitro izvede. Naša dovršena programska oprema in intuitivno upravljanje vam pomagata, da robotska kosilnica neguje vašo trato takrat, ko želite.


Tehnične podrobnosti robotske kosilnice Robolinho® 500 W

Inteligentna nega vrta in Smart Gardening z Robolinho® 500 W sta že del sedanjosti: zahvaljujoč že vgrajeni strojni opremi je robotsko kosilnico z aplikacijo AL-KO inTOUCH mogoče preprosto povezati. To preprosto opravite v svojem WiFi-omrežju. Tiho delovanje brez emisij je zagotovljeno s samo 60 dB glasnim elektromotorjem, ki prejema energijo iz obstojnega Li-ionskega akumulatorja 2,5 Ah / 20 V. Zato robotska kosilnica AL-KO sme brez težav opravljati svoje delo tudi na praznični dan ali ponoči. Tehnika premikanja, razvita v podjetju AL-KO in širina rezanja 20 cm omogočata učinkovito nego trate s površino do 500 m². Kosilnica se izogiba oviram, npr. drevesom, in je brez težav kos strmini do 45 %.
Višino rezanja med 25 mm in 55 mm lahko nastavite brezstopenjsko in s tem prilagodite videz trate svojim željam. Zahvaljujoč sistemu DCS (Double-Cut-System), razvitemu v podjetju AL-KO, dvojni noži zagotavljajo perfektno rezanje, že v ohišju kosilnice na drobno razrezana trava pa se vrne na trato kot biološko gnojilo. Zato pri uporabi robotske kosilnice Robolinho® 500 W ni treba odstranjevati trave. Zanesljiva tehnika senzorjev zagotavlja največjo mogočo varnost za človeka in živali.


Nakup Robolinho® 500 W in druge možnosti

Kupite robotsko kosilnico Robolinho® 500 W preprosto v naši spletni trgovini ali poiščite ustrezno trgovino v svoji okolici. Naši pooblaščeni prodajalci vam lahko izvedejo kompletno namestitev. Robolinho® 500 W je okolju prijazen pripomoček za nego vaše trate. Ali imate trato s površino do 1000 m2? V tem primeru vam priporočamo Robolinho® 1150 W.


Naše prednosti za vas

Povezava s Smart Garden: z novimi modeli Robolinho® z možnostjo povezovanja postaneta inteligentna nega vrta in Smart Garden realnost. Upravljanje je mogoče z aplikacijo AL-KO inTouch po vašem hišnem omrežju WLAN in s tem tudi z Amazon Alexo.

Tehnični podatki

Naprava ima ekološki način delovanja No
Max. Naklona v % 45
primeren za površine do m2 500
Čas delovanja baterije (notranji) min 55
Razina zv.mjere moči LwA dB (A) 58
Številov noža 4
Čas polnjenja, baterija min 50
Kapacitet (notranja) Ah 2.5
Senzor za dež NE
Povezljivost Povezljivost
Številka vstopne točke 3
Tip noža Brušeni z diamanti
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 60
Nastavitev višine košnje Ročno - brezstopenjsko
Napetost akumulatorja (notranja) V 20
Znamka AL-KO
Linija izdelkov Comfort
Širina reza v cm 20
Višina reza min / max v mm 25 - 55
Navodila za uporabo Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)
Izjave o skladnosti Download 0 (0.00 B)


Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.