Robotska kosilnica AL-KO Robolinho® 500 W

Številka izdelka: 119925 Takoj na voljo
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Preprosto upravljanje z aplikacijo AL-KO inTouch v omrežju <b>WLAN.</b> Gateway in zaščitni ključ nista več potrebna
  • Popolnoma samodejno kosi površino do 500 m². Izjemno tiha s 60 dB(A)
  • Varnostna senzorika jo varuje pred poškodbami in krajo
  • Enostavna namestitev in upravljanje
  • Učinkovit rezalni mehanizem z dvojnimi noži. Zahvaljujoč učinkovitemu profilu koles je kos tudi vzponu do 45 %
  • Izredna okretnost in majhna teža. Obvlada prehode, ki so širši od 60 cm
  • Mejna žica (100m) in klini za tla (90 kos) so v obsegu dobave

Majhna, kompaktna in agilna. Robolinho® 500 W neguje vaš vrt popolnoma samodejno. Uživajte v svojem prostem času, ko robotska kosilnica dela za vas v povezavi s Smart Garden.

Povezava: z novimi robotskimi kosilnicami Robolinho® z možnostjo povezovanja postaneta inteligentna nega vrta in Smart Garden realnost. Upravljanje je mogoče z aplikacijo AL-KO inTouch po hišnem omrežju WiFi ali z Amazon Alexo.


Mali tehnični čudež – robotska kosilnica Robolinho® 500 W

Kosilnico Robolinho® 500 W so razvili naši inženirji v Nemčiji, izdelali so jo strokovnjaki v Avstriji – zato smo v podjetju AL-KO Gardentech prepričani, da svojim strankam nudimo samo izdelke najboljše kakovosti. Zaradi obstojnih sestavnih delov in dovršene tehnike je Robolinho® vaš zanesljiv spremljevalec in pomočnik pri vsakodnevni negi vašega vrta. Namestitev robotske kosilnice je presenetljivo preprosta, bazna postaja je hitro postavljena in povezava s Smart Gardening se hitro izvede. Naša dovršena programska oprema in intuitivno upravljanje vam pomagata, da robotska kosilnica neguje vašo trato takrat, ko želite.


Tehnične podrobnosti robotske kosilnice Robolinho® 500 W

Inteligentna nega vrta in Smart Gardening z Robolinho® 500 W sta že del sedanjosti: zahvaljujoč že vgrajeni strojni opremi je robotsko kosilnico z aplikacijo AL-KO inTOUCH mogoče preprosto povezati. To preprosto opravite v svojem WiFi-omrežju. Tiho delovanje brez emisij je zagotovljeno s samo 60 dB glasnim elektromotorjem, ki prejema energijo iz obstojnega Li-ionskega akumulatorja 2,5 Ah / 20 V. Zato robotska kosilnica AL-KO sme brez težav opravljati svoje delo tudi na praznični dan ali ponoči. Tehnika premikanja, razvita v podjetju AL-KO in širina rezanja 20 cm omogočata učinkovito nego trate s površino do 500 m². Kosilnica se izogiba oviram, npr. drevesom, in je brez težav kos strmini do 45 %.
Višino rezanja med 25 mm in 55 mm lahko nastavite brezstopenjsko in s tem prilagodite videz trate svojim željam. Zahvaljujoč sistemu DCS (Double-Cut-System), razvitemu v podjetju AL-KO, dvojni noži zagotavljajo perfektno rezanje, že v ohišju kosilnice na drobno razrezana trava pa se vrne na trato kot biološko gnojilo. Zato pri uporabi robotske kosilnice Robolinho® 500 W ni treba odstranjevati trave. Zanesljiva tehnika senzorjev zagotavlja največjo mogočo varnost za človeka in živali.


Nakup Robolinho® 500 W in druge možnosti

Kupite robotsko kosilnico Robolinho® 500 W preprosto v naši spletni trgovini ali poiščite ustrezno trgovino v svoji okolici. Naši pooblaščeni prodajalci vam lahko izvedejo kompletno namestitev. Robolinho® 500 W je okolju prijazen pripomoček za nego vaše trate. Ali imate trato s površino do 1000 m2? V tem primeru vam priporočamo Robolinho® 1150 W.


Naše prednosti za vas

Povezava s Smart Garden: z novimi modeli Robolinho® z možnostjo povezovanja postaneta inteligentna nega vrta in Smart Garden realnost. Upravljanje je mogoče z aplikacijo AL-KO inTouch po vašem hišnem omrežju WLAN in s tem tudi z Amazon Alexo.

Vaše prednosti

Return to base at the push of a button

Return to base at the push of a button

The Home key makes it possible to interrupt mowing at any time. When the key is pressed, the automatic mower returns to its base station.

Invisible Boundary

Invisible Boundary

The boundary cable only needs to be laid around the mowing area once, then it reliably demarcates the working area.

Samostojno delo

Samostojno delo

The clearly laid-out control panel makes programming of the Robolinho a breeze. Simply enter the required times when the automatic lawnmower should operate, and leave it to work.

Made in ...

Made in ...

AL-KO have been manufacturing garden tools for over 50 years, all of which combine the latest technology and innovation. The foundation of our success started in 1966 with the production of our first petrol lawnmower in our Austrian factory in Obdach, with over 7 million more units manufactured since.

Tehnični podatki

Znamka AL-KO
Širina reza v cm 20 CM
Višina reza min / max v mm 25 - 55 MM
Linija izdelkov Comfort
Length in cm (Out of Box) 60 CM
Height in cm (Out Of Box) 29 CM
Width in cm (Out Of Box) 40 CM
Nastavitev višine košnje Ročno - brezstopenjsko
Številka vstopne točke 3
Kapacitet (notranja) Ah 2.5
Povezljivost Povezljivost
Naprava ima ekološki način delovanja 002
Senzor za dež NE
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 60
Deluje s partnerskim sistemom 004, Amazon Alexa, IFTTT
Neto teža v kg 7.6 KG
Hitrost vožnje naprej km/h 0.97 KMH
Čas polnjenja, baterija min 50 MIN
Tip noža Brušeni z diamanti
Čas delovanja baterije (notranji) min 55 MIN
Napetost akumulatorja (notranja) V 20 V
Številov noža 4 ST
Max. Naklona v % 45 %
Razina zv.mjere moči LwA dB (A) 58
Navodila za uporabo Download (0.00 B)
Download (0.00 B)
Izjave o skladnosti Download (0.00 B)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.