solo® by AL-KO bencinska kosilnica 4712 SP-A

Številka izdelka: 127640 Kmalu spet na voljo
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Ohišje MAX AIRFLOW za najboljše rezultate košnje in lovljenja
  • Koš s prikazovalnikom polnitve, prostornino 60 l in veliko odprtino za praznjenje
  • 3 v 1 funkciji: košnja, lovljenje in mulčenje
  • Centralna nastavitev višine košnje
  • Pogon na zadnja kolesa 1 hitrost
  • Kolesa s krogličnimi ležaji za enostavno potiskanje

Košnja namesto napornega dela s solo® by AL-ko bencinsko kosilnico 4712 SP-A

Zahvaljujoč zanesljivemu in energetsko varčnemu 1-stopenjskemu kolesnemu pogonu je ta kosilnica idealen partner za velike vrtove do približno 1400 m.

Dobro kosite s tehnologijo MAX AIRFLOW

Zelo visoka, izjemno velika - to je osnova tehnologije MaxAirflow. Zaradi izredno visokega ohišja iz jeklene pločevine in izjemno velikega izmetnega kanala se pretok zraka poveča za približno 42 %. V nasprotju s standardnimi kosilnicami se pokošena trata ne prevaža ravno v zbiralnik trave, ampak se vrže na visoko pot. To učinkovito napolni zbiralno škatlo od zadaj, ne da bi zamašilo izmetni kanal. Motor

AL-KO Pro 145 QSS z močjo 2,1 kW s tehnologijo OHV dosega odličen izkoristek s svojimi nadglavnimi ventili in je zaradi sistema hitrega zagona še posebej enostaven za zagon. Velika kolesa s krogličnimi ležaji in ergonomsko oblikovano krmilo povečujejo udobje pri upravljanju solo® by AL-KO 4712 SP-A. Funkcija 3INONE omogoča, da je kosilnica vsestranska: košnja, lovljenje in mulčenje.

Kupite bencinsko kosilnico 4712 SP-A in druge možnosti

Preprosto kupite bencinsko kosilnico 4712 SP-A v naši spletni trgovini ali poiščite prodajalca v vaši bližini. Bi radi bencinsko kosilnico s še večjo širino košnje? Potem priporočamo bencinsko kosilnico solo® by AL-KO 5210-SP-A (št. artikla 127582)

Naše prednosti za vas

AL-KO premium dostavna storitev: Naše izdelke solo® by AL-KO dostavlja naša stacionarna, regionalna specializirana trgovina. Naša premium storitev dostave (za podrobnosti glejte pogoje) vključuje dostavo sestavljenega izdelka na vaš vrt in navodila za uporabo naprave, pripravljene za uporabo. > berite naprej

Tehnični podatki

Premer koles zadaj, mm 280
Vibracije ahw (m/s^2) 6
Premer kolesa spredaj mm 200
Moč naprave v kW 2.1
Tip noža Brušeni z diamanti
S košem od tkanine Plastika
Prestrezanje DA
Funkcijo 3v1
Negotovost merjenja KpA, dB (A) 2
Material ohišja jeklo
Tip pogona Bancin
Številov noža 1
Razina zvočni tlak po LpA [dB (A]) 84
Izmet na stran NE
S tvrdim košem DA
Max Airflow Technology Ja
Koš s prikazovalnikom polnitve DA
K vrednost (m/s^2) 2
Različica kućišta kosilice Highline
Kolesa s krogličnimi ležaji DA
Kolesni pogon 1-stopenjski kolesni pogon
primeren za površine do m2 1400
Prostornina koša v l 60
Mulčenje DA
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 95
Razina zv.mjere moči LwA dB (A) 94
Nastavitev višine košnje Osrednji, 7-kratna
Znamka solo® by AL-KO
Linija izdelkov Easy
Širina reza v cm 46
Višina reza min / max v mm 30 - 80
Model motorja Model motorja
Moč v kW 2.1
Kubična motorja v ccm 139
Tip motorja 4-taktni
Število gibov motorja o/mon 2850
Število valjev motorja 1
Autochoke voljo DA
Zložljiva ročka DA
Lawn mower cockpit handlebar nima kokpit

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.