Električna kosilnica AL-KO Silver 46.4 E Comfort

Številka izdelka: 113103 Takoj na voljo
We cannot give an exact delivery date at the moment.
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Zelo udobna košnja: tiha, čista, učinkovita in varna
  • Robustno, obstojno ohišje iz jeklene pločevine
  • Funkcija 3-v-1: košnja, prestrezanje, mulčenje
  • Zelo velik koš 65 l s prikazovalnikom polnitve
  • Kroglično uležajena XXL-kolesa za dober stik s podlago

Tiha in učinkovita košnja s prestrezanjem in mulčenjem na veliki površini, udobno upravljanje in zelo preprosto potiskanje – to so odlike posebej močne in robustne električne kosilnice 46.4 E AL-KO Silver Comfort.


Električna kosilnica AL-KO Silver 46.4 E Comfort – močan, robusten in varen vrhunski model kosilnice brez emisij AL-KO 3-v-1

Električna kosilnica s funkcijo mulčenja je zaradi tihega delovanja brez emisij vaš odličen pomočnik pri kakovostni negi trate v vsakem bivalnem okolišu. Električne kosilnice AL-KO dobavljamo v razredu moči do 1.600 W. Delujejo brez izpušnih plinov, motornega olja, toplote in hrupa. Električni kabel omogoča delovanje brez časa polnjenja in nalivanja goriva – in tudi brez dodatne teže zaradi akumulatorja in rezervoarja za gorivo. Ključ do uspeha: lahkotna košnja z lahko in udobno napravo.
Zahvaljujoč funkciji 3-v-1 vam kosilnica AL-KO Silver 46.4 E Comfort nudi tudi funkcionalnost kosilnice za mulčenje: pri tem se trava na drobno razreže in se kot naravno gnojilo vrača na rušo. Preureditev opravite z vstavitvijo klina za mulčenje v izmetni kanal. Pri tem ne potrebujete orodja. Mulčenje je okolju prijazno. Obenem vam prihrani napor zaradi odstranjevanja pokošene trave in stroške za nakup gnojila.
Paket moči AL-KO Silver 46.4 E Comfort s širino rezanja 46 cm prepriča s svojim močnim elektromotorjem, ki omogoča učinkovito in hitro košnjo tudi večjih površin. Izjemno robustno ohišje iz jeklene pločevine zagotavlja dolgo življenjsko dobo kosilnice. Ta vrhunski model med električnimi kosilnicami za mulčenje ima posebej velika, lahko tekoča XXL-kolesa – in je nadvse primeren za začetnike, ki jim je všeč zelo udobna košnja, in tudi za napredne ljubiteljske vrtnarje z velikimi zahtevami glede zmogljivosti kosilnice.
Za vašo varnost: zaradi varnostnega loka s stikalom in razbremenitve vleka kabla sta zagon in upravljanje kosilnice preprosta – razbremenitev vleka kabla varuje pred nezaželeno prekinitvijo tokokroga.


Tehnične podrobnosti električne kosilnice AL-KO Silver 46.4 E Comfort

Z močnim elektromotorjem 1.600 W in širino rezanja 46 cm se ta električna kosilnica odlikuje z veliko zmogljivostjo, kar omogoča hitro in udobno delo na površini do 900 m². Paket moči AL-KO Silver 46.4 E Comfort s svojim izjemno robustnim ohišjem iz jeklene pločevine zagotavlja učinkovito delo tudi na zahtevnem zemljišču brez nevarnosti poškodovanja – in prepričani ste lahko, da vam bo ta obstojna kosilnica odlično služila dolgo vrsto let.
Močan elektromotor 1.600 W zagotavlja odlično napredovanje v travi. Pri tem je višino rezanja mogoče nastavljati centralno s samo enim ročajem – v 7 stopnjah od 30 do 75 mm. Velika, kroglično uležajena XXL-kolesa (200/280 mm) omogočajo dolgotrajno vodenje kosilnice brez napora – zato je kosilnica primerna tudi za nekoliko manj izkušene ljubiteljske vrtnarje.
Zahvaljujoč aerodinamični obliki ohišja in veliki odprtini kosilnica odlično prestreza pokošeno travo in učinkovito napolni koš 65 l. Prikazovalnik polnitve omogoča, da vedno pravočasno izpraznite koš.
Vgrajen sprednji ročaj vam pomaga pri premagovanju ovir in prenašanju kosilnice. Zložljiv ročaj omogoča prostorsko varčno shranitev. Višino rezanja je z enim ročajem mogoče nastavljati v 7 stopnjah od 25 mm do 70 mm. Zmogljiv in tiho delujoč elektromotor 1.600 W. S funkcijo 3-v-1 je električno kosilnico mogoče uporabljati tudi za mulčenje. Robustno ohišje iz jeklene pločevine pripomore k zelo dolgi življenjski dobi električne kosilnice.

Nakup AL-KO Silver 46.4 E Comfort in druge možnosti

Električno kosilnico za mulčenje AL-KO Silver 46.4 E Comfort lahko kupite pri nas v spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin. To je robustna, vrhunsko opremljena in zmogljiva naprava za tiho košnjo brez emisij na vseh travnih površinah.
Če dajete prednost električnim kosilnicam z manjšo širino rezanja, vam priporočamo 40 E Comfort ali 34 E Comfort.
Če potrebujete zmogljivo kosilnico brez kabla, vam priporočamo akumulatorsko kosilnico AL-KO Moweo 46.5 Li.

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 113103
EAN 4003718047691
Neto teža v kg 29.5 KG
dim. Širina cm brez škatle 54 CM
Bruto teža v kg 32 KG
dim. Višina cm brez škatle 110 CM
dim. Dolžina cm brez škatle 149 CM
Material ohišja jeklo
Smart Cockpit na ročaju nima kokpit
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 95
Linija izdelkov Comfort
Znamka AL-KO

Engine

Tip pogona Električni
Moč motorja v kW 1 KW

Mowing System

Širina reza v cm 46 CM
Delovna širina v cm 46 CM
Višina reza min / max v mm 30 - 75 MM
Nastavitev višine košnje Osrednji, 7-kratna
Mulčenje DA
Izmet na stran NE
Funkcijo 3v1

Handle system

Nastavljiva višina ročaja DA
Zložljiva ročka DA

Traction System

Hitrost vožnje naprej km/h 2.5 KMH
Kolesni pogon nima
Premer koles zadaj, mm 280 MM
Premer kolesa spredaj mm 200 MM
Kolesa s krogličnimi ležaji DA

Working area

Primeren za površine do m2 900 QM
Koš s prikazovalnikom polnitve DA
Prostornina koša v l 65 L
S košem od tkanine Plastika
Tehnologija Max Airflow DA

Prenosi

Navodila za uporabo Download (6.02MB)
Download (1.86MB)
Št. izdelka: 113057 Ponovno na voljo od 27.05.2024
34,90 €
Vklj. 22% DDV plus Strošek dostave

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.