Električna kosilnica AL-KO Comfort 34 E

Številka izdelka: 112857 Takoj na voljo
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Tiha in varna košnja brez emisij in hrupa
  • Funkcija 2-v-1: košnja in prestrezanje
  • Kompaktna in okretna, perfektna za majhne travnate površine
  • Nastavljanje višine rezanja z enim ročajem
  • Koš 37 l s prikazovalnikom polnitve

Tiha, varna in učinkovita košnja na majhnih do srednje velikih površinah in na robovih, udobno in varno upravljanje ter lahkotno potiskanje – v tem se odraža učinkovitost in kakovost robustnih kosilnic AL-KO serije Comfort.


Električna kosilnica 34 E Comfort – okretna in varna profesionalna naprava med kakovostnimi kosilnicami AL-KO

Električna kosilnica je zaradi tihega delovanja brez emisij vaš odličen pomočnik pri negi trate s funkcijo 2-v-1 v vsakem bivalnem okolišu. Električne kosilnice AL-KO dobavljamo v razredu moči do 1.600 W. Delujejo brez izpušnih plinov, motornega olja, toplote in hrupa. Električni kabel omogoča neprekinjeno delovanje, brez časa polnjenja ali nalivanja goriva – in tudi brez dodatne teže zaradi akumulatorja in rezervoarja za gorivo. Ključ do uspeha: lahkotna košnja z lahko in udobno napravo.
Kompakten model 34 E Comfort s širino rezanja 34 cm je s svojo konstrukcijo prepričljiv zlasti na majhnih vrtovih s številnimi vogali, koti in robovi. Priročna naprava z lahko tekočimi XL-kolesi in oblazinjenim gumiranim ročajem je optimalna električna kosilnica za začetnike in starejše ljubitelje vrta – potiskanje kosilnice je preprosto in varno ter ne zahteva veliko telesnega napora.
Za vašo varnost: zaradi varnostnega loka s stikalom in razbremenitve vleka kabla sta zagon in upravljanje kosilnice preprosta – razbremenitev vleka kabla varuje pred nezaželenim izvlekom kabla in s tem pred prekinitvijo tokokroga.


Tehnične podrobnosti električne kosilnice 34 E Comfort

S svojo širino rezanja 34 cm je ta električna kosilnica s funkcijo 2-v-1 (košnja in prestrezanje) odličen pomočnik v vrtu s površino do 300 m². S svojimi prednostmi se izkaže zlasti na prostorsko utesnjenih površinah in povsod tam, kjer je potrebna tiha in precizna košnja.
S tiho delujočim elektromotorjem 1.200 W in skupno maso samo 15 kg kosilnica omogoča učinkovito košnjo pri višini trave do pribl. 70 mm. Pri tem je višino rezanja mogoče preprosto in centralno nastavljati v 6 stopnjah. Lahko tekoča XL-kolesa (145/155 mm) in majhna teža kosilnice omogočajo lahkotno, neutrudljivo ter zlasti tiho košnjo s samo zmernim telesnim naporom – idealno za ljubiteljice vrta ali seniorje, ki jim udobje veliko pomeni.
Zaradi aerodinamične oblike ohišja in velike odprtine pokošena trava neovirano potuje v koš za prestrezanje s prostornino 37 l. Koš s prikazovalnikom polnitve in ročajem tudi olajša praznjenje in delo s kosilnico.
Velik ročaj pripomore pri izogibanju oviram in omogoča preprosto prenašanje kosilnice. Zložljiv ročaj te lahke električne kosilnice omogoča spravilo kosilnice na majhni površini.


Nakup 34 E Comfort in druge možnosti

Električno kosilnico 34 E Comfort lahko kupite pri nas v spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin. Kosilnica je okreten, vrhunsko opremljen partner za tiho košnjo brez emisij, primeren za majhne površine s številnimi vogali in koti.
Če iščete električno kosilnico, ki omogoča tudi mulčenje, vam priporočamo model 40 E Comfort. Izredno robustna in zmogljiva naprava za večje površine, za mulčenje in prestrezanje je model AL-KO Silver 46.4 E Comfort.
Če želite kosilnico brez kabla, vam priporočamo akumulatorsko kosilnico AL-KO Moweo 3.85 Li.

Tehnični podatki

S tvrdim košem DA
Pogon kosilnice lahko izklopite NE
S košem od tkanine Plastika
blagovno znamko blagovno znamko
Nastavljiva višina ročaja DA
Zložljiva ročka DA
Koš s prikazovalnikom polnitve DA
Kolesni pogon nima
Vrsta nastavitve višine ročaja Enostavna nastavitev višine
Funkcijo 2v1
Tip pogona Električni
Prestrezanje DA
Izmet na stran NE
Nastavitev višine košnje Osrednji, 6-kratna
Ročka: vrsta ročaja Standardna prevleka ročaja
Kolesa s krogličnimi ležaji NE
Material ohišja Plastika
Linija izdelkov Comfort
Mulčenje NE
Navodila za uporabo Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.