Električna kosilnica AL-KO 40 E Comfort

Številka izdelka: 112858 Takoj na voljo
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Tiha in varna košnja brez emisij in hrupa
  • Funkcija 3-v-1: košnja, prestrezanje, mulčenje
  • Nastavljanje višine rezanja z enim ročajem
  • Velik koš 43 l za večje travnate površine
  • Po višini nastavljiv ročaj

Tiha in učinkovita košnja s prestrezanjem in mulčenjem na veliki površini, udobno upravljanje in zelo preprosto potiskanje – to so odlike posebej močne in robustne električne kosilnice AL-KO 40 E Comfort.


Električna kosilnica 40 E Comfort – močna in učinkovita univerzalna naprava s funkcijo 3-v-1 za vsako trato

Električna kosilnica s funkcijo 3-v-1 je zaradi tihega delovanja brez emisij vaš odličen pomočnik pri kakovostni negi trate v vsakem bivalnem okolišu. Električne kosilnice AL-KO dobavljamo v razredu moči do 1.600 W. Delujejo brez izpušnih plinov in motornega olja. Električni kabel omogoča delovanje brez časa polnjenja in nalivanja goriva – in tudi brez dodatne teže zaradi akumulatorja in rezervoarja za gorivo. Ključ do uspeha: lahkotna košnja z lahko in udobno napravo.
Zahvaljujoč funkciji 3-v-1 vam kosilnica 40 E nudi tudi funkcionalnost kosilnice za mulčenje: pri tem se trava na drobno razreže in se kot naravno gnojilo vrača na trato. Preureditev opravite z vstavitvijo klina za mulčenje v izmetni kanal. Pri tem ne potrebujete orodja. Mulčenje je okolju prijazno. Obenem vam prihrani napor zaradi odstranjevanja pokošene trave in stroške za nakup gnojila.
Zmogljiv model 40 E Comfort s širino rezanja 40 cm je prepričljiv zlasti s svojim močnim elektromotorjem – idealnim za učinkovito in hitro košnjo tudi na večjih površinah. Ta paket moči med električnimi kosilnicami z lahko tekočimi XL-kolesi in z mehko gumo prijetno oblazinjenim ročajem je perfekten partner za začetnike, ki jim veliko pomeni, da je delo lahkotno in udobno.
Za vašo varnost: zaradi varnostnega loka s stikalom in razbremenitve vleka kabla sta zagon in upravljanje kosilnice preprosta – razbremenitev vleka kabla varuje pred nezaželeno prekinitvijo tokokroga.


Tehnične podrobnosti električne kosilnice 40 E Comfort

S svojim zmogljivim elektromotorjem 1.400 W in širino rezanja 40 cm ima ta električna kosilnica tolikšno zmogljivost, da omogoča hitro in udobno košnjo površine do 600 m². Pri tem se paket moči 40 E Comfort zahvaljujoč inovativni in izjemno kompaktni konstrukciji odlikuje z okretnostjo in učinkovitostjo pri košnji.
Močan elektromotor 1.400 W in masa kosilnice samo 19 kg omogočata učinkovito košnjo pri višini trave do pribl. 70 mm. Višino rezanja je s samo enim ročajem mogoče centralno nastavljati v 6 stopnjah od 28 mm do 68 mm. XL-kolesa (165/200 mm) omogočajo lahkotno, neutrudljivo vodenje kosilnice z le malo telesnega napora – idealno za ljubiteljske vrtnarje in seniorje, ki jim udobje veliko pomeni.
Zaradi aerodinamične oblike ohišja in velike odprtine pokošena trava neovirano potuje v koš za prestrezanje s prostornino 43 l. Koš s prikazovalnikom polnitve in ročajem olajša praznjenje in delo s kosilnico. Po višini nastavljiv ročaj omogoča prilagoditev telesni višini upravljavca.
Veliki, vgrajeni ročaji olajšajo izogibanje oviram in prenašanje kosilnice. Ker je ročaj zložljiv, je kosilnico mogoče shraniti na manjši površini.


Nakup 40 E Comfort in druge možnosti

Električno kosilnico 40 E Comfort lahko kupite pri nas v spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin. Kosilnica je odlično opremljena univerzalna naprava za tiho košnjo brez emisij na srednje velikih površinah.
Če želite izredno robustno in zmogljivo napravo za večje površine, za mulčenje in prestrezanje, je model AL-KO Silver 46.4 E Comfort prava izbira za vas.
Če želite kosilnico brez kabla, vam priporočamo akumulatorsko kosilnico AL-KO Moweo 42.5 Li.

Tehnični podatki

S tvrdim košem DA
Kolesni pogon nima
Tip pogona Električni
Linija izdelkov Comfort
S košem od tkanine Plastika
Funkcijo 3v1
Nastavitev višine košnje Osrednji, 6-kratna
Material ohišja Plastika
Vrsta nastavitve višine ročaja Udobna nastavitev višine
Nastavljiva višina ročaja DA
Pogon kosilnice lahko izklopite NE
Prestrezanje DA
Mulčenje DA
blagovno znamko blagovno znamko
Ročka: vrsta ročaja Standardna prevleka ročaja
Izmet na stran NE
Kolesa s krogličnimi ležaji NE
Koš s prikazovalnikom polnitve DA
Zložljiva ročka NE
Navodila za uporabo Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)


Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.