Bencinska kosilnica solo® by AL-KO 553 K Profi

Številka izdelka: 127148 Kmalu spet na voljo
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Robustno ohišje iz aluminijeve tlačne litine z vgrajeno zaščito pred naletom in jeklenim vstavkom
  • Obstojno gonilo, pogon koles z 2 prestavama
  • Lahka aluminijasta XXL-kolesa za dober stik s podlago
  • Sklopka za nože omogoča praznjenje koša brez ustavitve motorja
  • Uporaba številnih aluminijastih sestavnih delov

Profesionalna naprava na področju bencinskih kosilnic. Zelo kakovostna oprema, dovršene funkcije. Profesionalni model solo® by AL-KO, ki ga dobite v tehničnih trgovinah.


Bencinska kosilnica solo® by AL-KO 533 K

Bencinska kosilnica solo® by AL-KO 533 K je vrhunski model, ki izpolnjuje najvišje zahteve glede kakovosti. Ta kosilnica s popolno opremljenostjo izpolnjuje vse zahteve profesionalnih uporabnikov. S čvrstimi aluminijastimi platišči in togim aluminijastim ohišjem je bencinska kosilnica solo® by AL-KO 533 K vaš dolgoletni partner za košnjo.


Tehnične podrobnosti bencinske kosilnice solo® by AL-KO 533 K

S širino rezanja 52 cm kosilnica omogoča hitro in učinkovito košnjo na večjih travnih površinah do pribl. 1.800 m². 4-taktni bencinski motor Honda z močjo 2,7 kW ne poganja samo nožev, ampak daje moč tudi za pogon koles z 2 prestavama. Ta vam je v odlično pomoč pri potiskanju bencinske kosilnice. Kroglično uležajena XXL-kolesa z gumijastimi pnevmatikami z lahkoto premagujejo neravnine na vsakem terenu in vsaki podlagi.
Funkcija 4-v-1 seveda omogoča košnjo, prestrezanje, mulčenje in izmet na stran. Za upravljanje bencinske kosilnice solo® by AL-KO 533 K služi pregledna upravljalna plošča s preprosto dosegljivimi upravljalnimi elementi in udobno prevleko iz gume za ročaje. Posebno visoko ohišje kosilnice z odlično aerodinamiko zagotavlja enakomerno polnjenje koša 75 l. Ločena sklopka za nož in robusten mehanizem za nastavljanje višine rezanja (26 mm do 82 mm v 7 stopnjah) z osjo oz. posameznim kolesom dopolnjujeta opremo te profesionalne kosilnice.


Nakup bencinske kosilnice solo® by AL-KO 533 K in druge možnosti

Kupite bencinsko kosilnico solo® by AL-KO 533 K preprosto v naši spletni trgovini s premium storitvami ali poiščite ustrezno trgovino v svoji okolici. Bencinska kosilnica solo® by AL-KO 533 K je učinkovit pripomoček pri negi vaše trate.
Ali želite bencinsko kosilnico s širino rezanja 48 cm? V tem primeru vam priporočamo bencinsko kosilnico solo® by AL-KO 548 K.


Naše prednosti za vas:

AL-KO premium storitev dostave: Naše izdelke iz družine solo® by AL-KO dostavljajo naše stacionarne, regionalne tehnične trgovine. Naša premium storitev dostave vsebuje dostavo sestavljenega izdelka do vašega vrta in uvajanje v rokovanje z napravo, ki je že popolnoma pripravljena za uporabo. > Več o tem

Tehnični podatki

Razina zvočni tlak po LpA [dB (A]) 88
Tip pogona Bancin
Negotovost merjenja KpA, dB (A) 2
Koš s prikazovalnikom polnitve NE
Kolesa s krogličnimi ležaji DA
Prostornina koša v l 75
Pogon kosilnice lahko izklopite DA
Nastavitev višine košnje Osrednja, 7-kratna
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 98
Mulčenje Opcija
Funkcijo 2v1
Vibracije ahw (m/s^2) 4
Različica kućišta kosilice Classic
Premer koles zadaj, mm 244
S tvrdim košem DA
Premer kolesa spredaj mm 244
S košem od tkanine tkanina
Številov noža 1
K vrednost (m/s^2) 2
Prestrezanje DA
Izmet na stran NE
Moč naprave v kW 2.7
Razina zv.mjere moči LwA dB (A) 97
Material ohišja Aluminij
primeren za površine do m2 2500
Znamka solo® by AL-KO
Linija izdelkov Premium
Širina reza v cm 53
Višina reza min / max v mm 26 - 82
Moč v kW 2.7
Tip motorja 4-taktni
Kubična motorja v ccm 160
Število gibov motorja o/mon 2800
Število valjev motorja 1
Električni zagon NE
Autochoke voljo NE
Nastavljiva višina ročaja DA
Zložljiva ročka DA
Navodila za uporabo Download 0 (0.00 B)
Izjave o skladnosti Download 0 (0.00 B)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.