Bencinska kosilnica solo by AL-KO 5251 VS-B

Številka izdelka: 127607 Takoj na voljo
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Udoben, nastavljiv pogon koles za udobno košnjo
  • Posebej visoko aerodinamično ohišje omogoča zelo učinkovito košnjo in prestrezanje trave
  • Lahka XXL-kolesa za boljše napredovanje
  • Dolga življenjska doba zaradi aluminijastih pritrdilnih nastavkov ročaja in aluminijastega sprednjega nosilnega ročaja
  • Upravljalna plošča, z gumo prevlečeno območje ročaja in lahko dosegljivi upravljalni elementi
  • Centralno nastavljanje višine rezanja z eno roko
  • Koš 70 l s prikazovalnikom polnitve

 

Bencinske kosilnice solo by AL-KO z nastavljivim pogonom koles, ki jih lahko dobite samo v tehničnih trgovinah, nudijo najvišjo stopnjo udobja v svojem razredu in se odlikujejo s svojo kakovostjo ter dolgo življenjsko dobo.

 

Bencinska kosilnica solo by AL-KO 5251 VS-B

Bencinske kosilnice solo by AL-KO prepričajo v vseh svojih podrobnostih. Profesionalna kakovost in obstojnost sta pri teh izdelkih zagotovljeni zahvaljujoč izvoru: „načrtovano v Nemčiji“ in „izdelano v Avstriji“. Zato so te kosilnice kos tudi največjim zahtevam.

 

Tehnične podrobnosti bencinske kosilnice 5251 VS-B

S širino rezanja 51 cm je bencinska kosilnica solo by AL-KO 5251 VS-B idealen pripomoček za košnjo srednje velikega in velikega vrta do pribl. 1.800 m². Višino rezanja je mogoče nastaviti centralno od 30 mm do 80 mm. Motor Briggs & Stratton z močjo 2,6 kW je več kot dovolj zmogljiv za košnjo velikih travnatih površin in pogon koles z nastavljivo hitrostjo. Njegova poraba olja je občutno nižja. Funkcija 4-v-1 te bencinske kosilnice omogoča košnjo, prestrezanje, mulčenje in izmet na stran. Velika, lahko tekoča kroglično uležajena XXL-kolesa in ergonomsko oblikovan ročaj povečujejo udobje pri uporabi kosilnice solo by AL-KO 5251 VS-B. K udobju pripomoreta tudi z gumo prevlečeno območje ročaja in pregledna upravljalna plošča. Aerodinamična oblika ohišja iz jeklene pločevine omogoča zelo učinkovito prestrezanje pokošene trave. Trava se zbira v košu iz tkanine s prostornino 70 l.

 

Nakup bencinske kosilnice solo by AL-KO 5251 VS-B in druge možnosti

Kupite bencinsko kosilnico solo by AL-KO 5251 VS-B preprosto v naši spletni trgovini s premium storitvami ali poiščite ustrezno trgovino v svoji okolici. Bencinska kosilnica solo by AL-KO 5251 VS-B je učinkovit, cenovno ugoden pripomoček pri negi vašega vrta. Ali želite bencinsko kosilnico s premium komponentami? V tem primeru vam priporočamo bencinsko kosilnico solo by AL-KO 5251 VS-B.

Tehnični podatki

Različica kućišta kosilice Highline
Autochoke voljo DA
Izmet na stran DA
Nastavitev višine košnje Osrednji, 7-kratna
Linija izdelkov Premium
S tvrdim košem DA
Kolesa s krogličnimi ležaji DA
Tip noža Brušeni z diamanti
blagovno znamko blagovno znamko
Koš s prikazovalnikom polnitve DA
Mulčenje DA
Nastavljiva višina ročaja DA
Vrsta nastavitve višine ročaja Premium nastavitev višine aluminij
S košem od tkanine tkanina / trd pokrov
Tip motorja 4-taktni
Primer NE
Število valjev motorja Število valjev motorja
Pogon kosilnice lahko izklopite NE
Tip pogona Bancin
Prestrezanje DA
Električni zagon NE
Zložljiva ročka DA
Ročka: vrsta ročaja Ergonomska prevleka ročaja
Funkcijo 4v1
Material ohišja jeklo
Model motorja Model motorja
Kolesni pogon Brezstopenjski pogon koles
Navodila za uporabo Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)
Izjave o skladnosti Download 0 (0.00 B)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.