Bencinska kosilnica solo by AL-KO 4751 VSI-B

Številka izdelka: 127608 Majhna zaloga
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Udoben, nastavljiv pogon koles za udobno košnjo
  • Udoben električni zagon s ključem
  • Posebej visoko aerodinamično ohišje omogoča zelo učinkovito košnjo in prestrezanje trave
  • Lahka XXL-kolesa za boljše napredovanje
  • Dolga življenjska doba zaradi aluminijastih pritrdilnih nastavkov ročaja in aluminijastega sprednjega nosilnega ročaja
  • Upravljalna plošča, z gumo prevlečeno območje ročaja in lahko dosegljivi upravljalni elementi
  • Centralno nastavljanje višine rezanja z eno rok
  • Koš 70 l s prikazovalnikom polnitve

 

Bencinska kosilnica solo by AL-KO 4751 VSI-B

Bencinske kosilnice solo by AL-KO prepričajo v vseh svojih podrobnostih. Ta model je dodatno opremljen še z električnim sistemom za preprost zagon motorja. Kakovost in obstojnost sta pri teh izdelkih zagotovljeni zahvaljujoč izvoru: „načrtovano v Nemčiji” in „izdelano v Avstriji”. Zanesljivost je beseda, ki se kosilnici solo by 4751 VSI-B odlično prilega.

 

Tehnične podrobnosti bencinske kosilnice 4751 VSI-B

S širino rezanja 46 cm je bencinska kosilnica 4751 VSI-B idealen pripomoček za košnjo srednje velikega in velikega vrta do 1.400 m². Višino rezanja je mogoče nastaviti centralno od 30 mm do 80 mm. Motor Briggs & Stratton z močjo 2,6 kW je več kot dovolj zmogljiv za košnjo velikih travnatih površin in pogon koles z nastavljivo hitrostjo. Funkcija 4-v-1 te bencinske kosilnice omogoča košnjo, prestrezanje, mulčenje in izmet na stran. Velika, lahko tekoča kroglično uležajena XXL-kolesa in ergonomsko oblikovan ročaj povečujejo udobje pri uporabi kosilnice solo by AL-KO 4751 VSI-B. K udobju pripomoreta tudi z gumo prevlečeno območje ročaja in pregledna upravljalna plošča. Aerodinamična oblika ohišja iz jeklene pločevine omogoča zelo učinkovito prestrezanje pokošene trave. Trava se zbira v košu iz tkanine s prostornino 70 l. Posebna odlika je električni zagon s ključem. Eno polnjenje akumulatorja zadostuje za eno sezono (do 150 zagonov)

 

Nakup bencinske kosilnice 4751 VSI-B in druge možnosti

Kupite bencinsko kosilnico 4751 VSI-B preprosto v naši spletni trgovini ali poiščite ustrezno trgovino v svoji okolici. Bencinska kosilnica 4758 VSI-B je učinkovit, cenovno ugoden pripomoček pri negi vašega vrta. Ali želite bencinsko kosilnico s širino rezanja 51 cm? V tem primeru vam priporočamo bencinsko kosilnico 5251 VS-B.

Tehnični podatki

S košem od tkanine tkanina / trd pokrov
Autochoke voljo DA
Vrsta nastavitve višine ročaja Premium nastavitev višine aluminij
blagovno znamko blagovno znamko
Funkcijo 4v1
Linija izdelkov Premium
Tip motorja 4-taktni
Ročka: vrsta ročaja Ergonomska prevleka ročaja
Material ohišja jeklo
Pogon kosilnice lahko izklopite NE
Prestrezanje DA
Model motorja Model motorja
Izmet na stran DA
Število valjev motorja Število valjev motorja
Mulčenje DA
Nastavitev višine košnje Osrednji, 7-kratna
S tvrdim košem DA
Kolesni pogon Brezstopenjski pogon koles
Nastavljiva višina ročaja DA
Koš s prikazovalnikom polnitve DA
Zložljiva ročka DA
Tip noža Brušeni z diamanti
Različica kućišta kosilice Highline
Tip pogona Bancin
Kolesa s krogličnimi ležaji DA
Primer NE
Električni zagon DA
Navodila za uporabo Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)
Izjave o skladnosti Download 0 (0.00 B)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.