Bencinska kosilnica solo by AL-KO 4731 SPI-A

Številka izdelka: 127604 Kmalu spet na voljo
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Udoben električni zagon (z moderno Li-ionsko tehniko) s ključem
  • Pogon koles z 1 prestavo za delo brez napora
  • Posebej visoko aerodinamično ohišje omogoča zelo učinkovito košnjo in prestrezanje trave
  • Ergonomsko oblikovan ročaj za neutrudljivo košnjo
  • Koš 70 l s prikazovalnikom polnitve
  • Centralno nastavljanje višine
  • Kroglično uležajena XXL-kolesa za lažje napredovanje

Samohodne bencinske kosilnice solo by AL-KO z nastavljivo hitrostjo in električnim zagonom nudijo najvišjo stopnjo udobja v svojem razredu in se odlikujejo s svojo kakovostjo ter dolgo življenjsko dobo.

 

Bencinska kosilnica solo by AL-KO 4731 SPI-A

Bencinske kosilnice solo by AL-KO prepričajo v vseh svojih podrobnostih. Ta model je dodatno opremljen še z električnim sistemom za preprost zagon motorja. Preprosto vstavite ključ in ga obrnete – kosilnica teče. Kakovost in obstojnost sta pri teh izdelkih zagotovljeni zahvaljujoč izvoru: „načrtovano v Nemčiji” in „izdelano v Avstriji”. Zanesljivost je beseda, ki se kosilnici solo by 4731 SPI-A odlično prilega.

 

Tehnične podrobnosti bencinske kosilnice 4731 SPI-A

S širino rezanja 46 cm je bencinska kosilnica 4731 SPI-A idealen pripomoček za košnjo srednje velikega in velikega vrta do 1.400 m². Višino rezanja je mogoče centralno nastavljati v 7 stopnjah od 30 mm do 80 mm. Motor z močjo 2,6 kW je več kot dovolj zmogljiv za košnjo velikih travnih površin in pogon koles. Ta bencinska kosilnica s funkcijo „4INONE“ omogoča košnjo, prestrezanje, mulčenje in izmet na stran. Velika, lahko tekoča kroglično uležajena XXL-kolesa in ergonomsko oblikovan ročaj povečujejo udobje pri uporabi kosilnice solo by AL-KO 4731 SPI-A. Visoko in čvrsto ohišje iz jeklene pločevine s svojo aerodinamiko omogoča zelo učinkovito prestrezanje pokošene trave. Trava se zbira v košu iz tkanine s prostornino 70 l. Vključno s priročnim sprednjim nosilnim ročajem.

 

Nakup bencinske kosilnice 4731 SPI-A in druge možnosti

Kupite bencinsko kosilnico 4731 SPI-A preprosto v naši spletni trgovini ali poiščite ustrezno trgovino v svoji okolici. Bencinska kosilnica 4731 SPI-A je učinkovit, cenovno ugoden pripomoček pri negi vašega vrta. Ali želite bencinsko kosilnico brez električnega zagona? V tem primeru vam priporočamo 4731 SP-A.

Tehnični podatki

Električni zagon DA
Tip noža Brušeni z diamanti
Funkcijo 4v1
Kolesa s krogličnimi ležaji DA
Material ohišja jeklo
Kolesni pogon 1-stopenjski kolesni pogon
S košem od tkanine tkanina / trd pokrov
blagovno znamko blagovno znamko
Ročka: vrsta ročaja Ergonomska prevleka ročaja
Prestrezanje DA
Koš s prikazovalnikom polnitve DA
Mulčenje DA
Različica kućišta kosilice Highline
Zložljiva ročka DA
Primer NE
Tip pogona Bancin
Nastavitev višine košnje Osrednji, 7-kratna
Autochoke voljo DA
Pogon kosilnice lahko izklopite NE
Število valjev motorja Število valjev motorja
S tvrdim košem DA
Vrsta nastavitve višine ročaja Enostavna nastavitev višine
Linija izdelkov Comfort
Izmet na stran DA
Nastavljiva višina ročaja DA
Tip motorja 4-taktni
Model motorja Model motorja
Navodila za uporabo Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)
Izjave o skladnosti Download 0 (0.00 B)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.