Bencinska kosilnica solo by AL-KO 4710 SP-A

Številka izdelka: 127581 Majhna zaloga
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Obstojno ohišje iz jeklene pločevine za dolgo življenjsko dobo in odlične lastnosti pri košnji in prestrezanju
  • S pogonom zadnjih koles, ki prihrani telesni napor
  • Ergonomsko oblikovan ročaj za neutrudljivo košnjo
  • Koš s prikazovalnikom polnitve, prostornino 60 l in veliko odprtino za praznjenje
  • Kroglično uležajena kolesa za lažje potiskanje

Bencinske kosilnice solo by AL-KO, ki jih je mogoče kupiti samo v tehničnih trgovinah, se odlikujejo z udobjem pri uporabi, izredno kakovostjo in dolgo življenjsko dobo.


Bencinska kosilnica solo by AL-KO 4710 SP-A

Robustna, zmogljiva bencinska kosilnica. Kakovost in obstojnost sta pri teh izdelkih zagotovljeni zahvaljujoč izvoru: „načrtovano v Nemčiji” in „izdelano v Avstriji”. Zanesljivost je beseda, ki se kosilnici solo by AL-KO 4710 SP-A odlično prilega.


Tehnične podrobnosti bencinske kosilnice solo by AL-KO 4710 SP-A

S širino rezanja 46 cm je bencinska kosilnica solo by AL-KO 4710 SP-A idealen pripomoček za košnjo srednje velikega vrta do pribl. 1100 m². Višino rezanja je mogoče nastavljati s posameznimi kolesi v 7 stopnjah od 25 mm do 75 mm. Motor AL-KO Pro z močjo 2,1 kW in OHV-tehnologijo z zgoraj nameščenimi ventili ima odličen izkoristek. Velika, lahko tekoča kroglično uležajena kolesa in ergonomsko oblikovan ročaj povečujejo udobje pri uporabi kosilnice solo by AL-KO 4710 SP-A. Zahvaljujoč pogonu lahko tekočih koles z eno prestavo košnja poteka hitro in učinkovito. Visoko in čvrsto ohišje iz jeklene pločevine s svojo aerodinamiko omogoča zelo učinkovito prestrezanje pokošene trave. Trava se zbira v košu iz umetne mase s prostornino 60 l.


Nakup bencinske kosilnice solo by AL-KO 4710 SP-A in druge možnosti

Kupite bencinsko kosilnico solo by AL-KO 4710 SP-A preprosto v naši spletni trgovini s premium storitvami ali poiščite ustrezno trgovino v svoji okolici. Bencinska kosilnica solo by AL-KO 4710 SP-A je učinkovit, cenovno ugoden pripomoček za nego vašega vrta.
Ali želite bencinsko kosilnico brez pogona koles? V tem primeru vam priporočamo bencinsko kosilnico solo by AL-KO 4710 P-A.


Naše prednosti za vas

AL-KO premium storitev dostave: naše izdelke solo by AL-KO dostavljajo naše stacionarne, regionalne tehnične trgovine. Naša premium storitev dostave vsebuje dostavo sestavljenega izdelka do vašega vrta in uvajanje v rokovanje z napravo, ki je že popolnoma pripravljena za uporabo. > Več o tem

Tehnični podatki

Izmet na stran NE
Kolesni pogon 1-stopenjski kolesni pogon
Tip motorja 4-taktni
Različica kućišta kosilice Highline
Tip pogona Bancin
S košem od tkanine Plastika
Število valjev motorja Število valjev motorja
Primer NE
Linija izdelkov Easy
Nastavitev višine košnje Posamezno/osno kolo, 7-kratna
Funkcijo 2v1
Tip noža Brušeni z diamanti
S tvrdim košem DA
Model motorja Model motorja
Kolesa s krogličnimi ležaji DA
Zložljiva ročka DA
Prestrezanje DA
blagovno znamko blagovno znamko
Mulčenje NE
Autochoke voljo DA
Material ohišja jeklo
Koš s prikazovalnikom polnitve DA
Pogon kosilnice lahko izklopite NE
Navodila za uporabo Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)
Izjave o skladnosti Download 0 (0.00 B)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.