Bencinska kosilnica solo by AL-KO 4238 SP-A

Številka izdelka: 127454 Majhna zaloga
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Samohodna z 1 prestavo za še udobnejšo košnjo
  • Robustno ohišje iz jeklene pločevine za daljšo življenjsko dobo
  • Ergonomsko oblikovan ročaj za neutrudljivo košnjo
  • Koš 65 l s prikazovalnikom polnitve
  • XL-kolesa za dober stik s podlago

Bencinske kosilnice solo by AL-KO se odlikujejo z udobjem pri uporabi, izredno kakovostjo in dolgo življenjsko dobo.


Bencinska kosilnica solo by AL-KO 4238 SP-A

Kompaktni model samohodne kosilnice. Kakovost in obstojnost sta pri teh izdelkih zagotovljeni zahvaljujoč izvoru: „načrtovano v Nemčiji in „izdelano v Avstriji". Zanesljivost je beseda, ki se kosilnici solo by AL-KO 4238 P-A odlično prilega.


Tehnične podrobnosti bencinske kosilnice solo by AL-KO 4238 SP-A

S širino rezanja 42 cm je bencinska kosilnica solo by AL-KO 4238 SP idealen pripomoček za košnjo manjšega in srednje velikega vrta do 800 m². Višino rezanja je mogoče centralno nastavljati v 7 stopnjah od 30 mm do 80 mm. Motor AL-KO z močjo 2,1 kW in OHV-tehnologijo z zgoraj nameščenimi ventili ima odličen izkoristek. Zato ima bencinska kosilnica večjo moč pri manjši porabi goriva. Sistem QuickStart omogoča hitro in preprosto zaganjanje motorja. Samohodna z 1 prestavo za še udobnejšo košnjo. Funkcija 3-v-1 te bencinske kosilnice omogoča košnjo, prestrezanje in izmet na stran. Velka XL-kolesa in ergonomsko oblikovan ročaj povečujejo udobje pri uporabi kosilnice solo by AL-KO 4238 SP-A. Visoko in čvrsto ohišje iz jeklene pločevine s svojo aerodinamiko omogoča zelo učinkovito prestrezanje pokošene trave. Trava se zbira v košu iz tkanine s prostornino 65 l.


Nakup bencinske kosilnice solo by AL-KO 4238 SP-A in druge možnosti

Kupite bencinsko kosilnico solo by AL-KO 4238 SP-A preprosto v naši spletni trgovini ali poiščite ustrezno trgovino v svoji okolici. Bencinska kosilnica solo by AL-KO 4238 SP-A je učinkovit, cenovno ugoden pripomoček za nego vašega vrta. Ali želite bencinsko kosilnico s širino rezanja 46 cm? V tem primeru vam priporočamo bencinsko kosilnico solo by AL-KO 4738 SP.

"

Tehnični podatki

Električni zagon NE
Število valjev motorja Število valjev motorja
Primer NE
Kolesa s krogličnimi ležaji DA
Material ohišja jeklo
Pogon kosilnice lahko izklopite NE
Model motorja Model motorja
Linija izdelkov Comfort
S tvrdim košem DA
blagovno znamko blagovno znamko
Kolesni pogon 1-stopenjski kolesni pogon
S košem od tkanine tkanina / trd pokrov
Tip pogona Bancin
Različica kućišta kosilice Classic
Funkcijo 3v1
Izmet na stran NE
Autochoke voljo DA
Tip motorja 4-taktni
Zložljiva ročka DA
Nastavljiva višina ročaja DA
Mulčenje DA
Nastavitev višine košnje Osrednji, 7-kratna
Koš s prikazovalnikom polnitve DA
Prestrezanje DA
Navodila za uporabo Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)
Download 2 (0.00 B)
Izjave o skladnosti Download 0 (0.00 B)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.