Bencinska kosilnica solo by AL-KO 4218 P-A

Številka izdelka: 127450 Kmalu spet na voljo
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Robustno ohišje iz jeklene pločevine za daljšo življenjsko dobo
  • Ergonomsko oblikovan ročaj za neutrudljivo košnjo
  • Koš 65 l s prikazovalnikom polnitve
  • Kroglično uležajena kolesa za lažje potiskanje
  • Udobno nastavljanje višine rezanja

Bencinske kosilnice solo by AL-KO se odlikujejo z udobjem pri uporabi, izredno kakovostjo in dolgo življenjsko dobo.


Bencinska kosilnica solo by AL-KO 4218 P-A

Majhen, vendar odličen pripomoček – tako se predstavi okretna bencinska kosilnica. Kakovost in obstojnost sta pri teh izdelkih zagotovljeni zahvaljujoč izvoru: „načrtovano v Nemčiji in „izdelano v Avstriji". Zanesljivost je beseda, ki se kosilnici solo by AL-KO 4218 P-A odlično prilega.


Tehnične podrobnosti bencinske kosilnice 4218 P-A

S širino rezanja 42 cm je bencinska kosilnica solo by AL-KO 4218 P-A idealen pripomoček za košnjo manjšega in srednje velikega vrta. Višino rezanja je mogoče nastavljati s posameznimi kolesi v 7 stopnjah od 25 mm do 75 mm. Motor AL-KO z močjo 2,0 kW in OHV-tehnologijo z zgoraj nameščenimi ventili ima odličen izkoristek. Kroglično uležajena XL-kolesa in ergonomsko oblikovan ročaj povečujejo udobje pri uporabi kosilnice solo by AL-KO 4218 P-A. Čvrsto ohišje iz jeklene pločevine s svojo dobro aerodinamiko omogoča zelo učinkovito prestrezanje pokošene trave. Trava se zbira v košu iz tkanine s prostornino 65 l.


Nakup bencinske kosilnice 4218 P-A in druge možnosti

Kupite bencinsko kosilnico 4218 P-A preprosto v naši spletni trgovini ali poiščite ustrezno trgovino v svoji okolici. Bencinska kosilnica 4218 P-A je učinkovit, cenovno ugoden pripomoček za delo v vašem vrtu.
Ali želite samohodno bencinsko kosilnico? V tem primeru vam priporočamo bencinsko kosilnico 4238 SP-A.


Naše prednosti za vas:

AL-KO premium storitev dostave: Naše izdelke iz družine solo by AL-KO dostavljajo naše stacionarne, regionalne tehnične trgovine. Naša premium storitev dostave vsebuje dostavo sestavljenega izdelka do vašega vrta in uvajanje v rokovanje z napravo, ki je že popolnoma pripravljena za uporabo. www.al-ko.com/shop/de/solo-by-alko""> > Več o tem

"

Tehnični podatki

Različica kućišta kosilice Classic
blagovno znamko blagovno znamko
Linija izdelkov Easy
Kolesa s krogličnimi ležaji DA
Nastavljiva višina ročaja DA
Zložljiva ročka DA
Prestrezanje DA
Tip pogona Bancin
S tvrdim košem DA
Nastavitev višine košnje Osrednja, 7-kratna
Primer NE
Tip motorja 4-taktni
Mulčenje Opcija
S košem od tkanine Plastika
Koš s prikazovalnikom polnitve DA
Funkcijo 2v1
Pogon kosilnice lahko izklopite NE
Električni zagon NE
Kolesni pogon nima
Autochoke voljo DA
Model motorja Model motorja
Izmet na stran NE
Število valjev motorja Število valjev motorja
Material ohišja jeklo
Navodila za uporabo Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)
Download 2 (0.00 B)
Izjave o skladnosti Download 0 (0.00 B)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.