Bencinska kosilnica AL-KO Premium 521 VS-H

Številka izdelka: 119994 Kmalu spet na voljo
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Udobno centralno nastavljanje višine rezanja
  • Pogon koles z brezstopenjskim nastavljanjem hitrosti
  • Sprednji nosilni ročaj za lažji transport
  • Kroglično uležajena XXL-kolesa olajšajo potiskanje in izboljšajo stik s podlago
  • Funkcija 4-v-1 (košnja, prestrezanje, mulčenje in izmet na stran)
  • Ohišje iz jeklene pločevine s tehniko MaxAirflow za še boljšo košnjo in prestrezanje trave
  • Ergonomsko oblikovan vodilni ročaj in zelo priročni upravljalni elementi na upravljalni plošči easyDrive
  • Koš 70 l s prikazovalnikom polnitve

Visoka stopnja inovativnosti in moderna oblika. Vse to je združeno v naših bencinskih kosilnicah „Premium", ki so odličen pripomoček pri negi trate.

 

Bencinska kosilnica Premium 521 VS-H

Lepa in udobna za uporabo, tako se predstavi bencinska kosilnica Premium 521 VS-H AL-KO. Razvita v Nemčiji, izdelana v Avstriji: to je kosilnica najvišje kakovosti. Zaradi moderne oblike je na vsakem vrtu prava paša za oči. Zaradi izbranih sestavnih delov in materialov je življenjska doba bencinske kosilnice zelo doga. S kosilnicami serije „Premium" je košnja pravi užitek.

 

Tehnične podrobnosti bencinske kosilnice Premium 521 VS-H

S širino rezanja 51 cm bencinska kosilnica Premium 521 VS-H omogoča učinkovito košnjo tudi na velikem vrtu (do 1800 m²). Nastavljanje višine rezanja je centralno s 7 stopnjami od 30 mm do 80 mm. Zahvaljujoč motorju Honda GCVx 170 z močjo 3,2 kW, pogonu koles (z nastavljivo hitrostjo od 2,5 do 4,5 km/h) v kombinaciji z lahko tekočimi XXL-kolesi poteka košnja vrta (tudi na strmini) brez napora. Funkcija 4-v-1 omogoča košnjo, prestrezanje, mulčenje in izmet na stran. Zaradi pregledne upravljalne plošče z lahko dosegljivimi in dovršenimi upravljalnimi elementi ter mehkega ročaja je košnja pravi užitek. Posebej visoko ohišje iz jeklene pločevine s tehnologijo MaxAirflow omogoča polnjenje koša 70 l s prikazovalnikom polnitve do vrha, zato koša ni treba pogosto prazniti. Vgrajen sprednji ročaj na kosilnici „Premium“ je idealna rešitev, ki olajša transport in shranitev kosilnice (funkcija „upstanding“) ali dviganje in prenašanje preko stopnic oziroma ovir.

 

Nakup bencinske kosilnice Premium 521 VS-H in druge možnosti

Kupite bencinsko kosilnico Premium 521 VS-H preprosto v naši spletni trgovini ali poiščite ustrezno trgovino v svoji okolici. Bencinska kosilnica Premium 521 VS-H je učinkovit, cenovno ugoden pripomoček za nego vaše trate. Ali želite bencinsko kosilnico z udobnim električnim zagonom? V tem primeru vam priporočamo bencinsko kosilnico Premium 520 VSI-B.

Tehnični podatki

Tip motorja 4-taktni
Izmet na stran DA
Nastavljiva višina ročaja DA
Pogon kosilnice lahko izklopite NE
Kolesa s krogličnimi ležaji DA
Električni zagon NE
Število valjev motorja Število valjev motorja
Linija izdelkov Premium
S košem od tkanine Plastika
Koš s prikazovalnikom polnitve DA
S tvrdim košem DA
blagovno znamko blagovno znamko
Prestrezanje DA
Funkcijo 4v1
Model motorja Model motorja
Mulčenje DA
Različica kućišta kosilice Highline
Zložljiva ročka DA
Kolesni pogon Brezstopenjski pogon koles
Autochoke voljo DA
Tip noža Brušeni z diamanti
Nastavitev višine košnje Osrednji, 7-kratna
Primer NE
Material ohišja jeklo
Navodila za uporabo Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)
Izjave o skladnosti Download 0 (0.00 B)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.