Bencinska kosilnica AL-KO Premium 470 VS-B

Številka izdelka: 119947 Takoj na voljo
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • <Motor z občutno manjšo porabo olja
  • Udobno centralno nastavljanje višine s 7 položaji
  • Pogon koles z nastavljanjem hitrosti
  • Sprednji ročaj za udobno prenašanje
  • XXL-kolesa olajšajo potiskanje in izboljšajo stik s podlago
  • Sheet steel housing with MaxAirflow technology for best mowing and catching properties
  • Ergonomically shaped handlebar and, thanks to the easyDrive Cockpit, handlebars that are optimized for grip

Visoka stopnja inovativnosti in moderna oblika. Vse to je združeno v naših bencinskih kosilnicah „Premium", ki so odličen pripomoček pri negi trate.


Bencinska kosilnica Premium 470 VS-B

Lepa in udobna za uporabo, tako se predstavlja bencinska kosilnica Premium 470 VS-B AL-KO. Razvita v Nemčiji, izdelana v Avstriji: to je kosilnica najvišje kakovosti. Zaradi moderne oblike je v vsakem vrtu prava paša za oči. Zaradi izbranih sestavnih delov in materialov je življenjska doba bencinske kosilnice zelo doga. S kosilnicami serije „Highline" je košnja pravi užitek.


Tehnične podrobnosti bencinske kosilnice Premium 470 VS-B

S širino rezanja 46 cm bencinska kosilnica Premium 470 VS-B omogoča učinkovito košnjo tudi srednje velikega vrta (do 1400 m²). Nastavljanje višine rezanja je centralno s 7 stopnjami od 30 mm do 80 mm. Zahvaljujoč motorju Briggs & Stratton z močjo 2,4 kW, pogonu koles (z nastavljivo hitrostjo od 2,5 do 4,5 km/h) v kombinaciji z lahko tekočimi XXL-kolesi poteka košnja vrta (tudi na strmini) brez napora. Funkcija 4-v-1 omogoča izet zadaj, prestrezanje, mulčenje in izmet na stran. Zaradi pregledne upravljalne plošče z lahko dosegljivimi upravljalnimi elementi in mehkega ročaja je košnja pravi užitek. Posebej visoko ohišje iz jeklene pločevine s tehnologijo MaxAirflow omogoča polnjenje koša 70 l s prikazovalnikom polnitve do vrha, zato koša ni treba pogosto prazniti. Vgrajen sprednji ročaj na kosilnici „Premium“ je idealna rešitev, ki olajša transport in shranitev kosilnice (funkcija "upstanding") ali dviganje in prenašanje preko stopnic oziroma ovir.


Nakup bencinske kosilnice Premium 470 VS-B in druge možnosti

Kupite bencinsko kosilnico Premium 470 VS-B preprosto v naši spletni trgovini ali poiščite ustrezno trgovino v svoji okolici. Bencinska kosilnica Premium 470 VS-B je učinkovit pripomoček pri negi vašega vrta. Ali želite bencinsko kosilnico z večjo širino rezanja? V tem primeru vam priporočamo bencinsko kosilnico Premium 520 SP-B.

"

Tehnični podatki

Razina zv.mjere moči LwA dB (A) 95
Negotovost merjenja KpA, dB (A) 2
Material ohišja jeklo
Funkcijo 4v1
Moč naprave v kW 2.4
Mulčenje DA
Premer koles zadaj, mm 280 MM
Kolesa s krogličnimi ležaji DA
Razina zvočni tlak po LpA [dB (A]) 85
Premer kolesa spredaj mm 200 MM
Hitrost vožnje naprej km/h 4
Prestrezanje DA
Vibracije ahw (m/s^2) 6
Tip noža Brušeni z diamanti
Izmet na stran DA
S košem od tkanine Plastika
primeren za površine do m2 1400
Koš s prikazovalnikom polnitve DA
Max Airflow Technology Ja
Tip pogona Bancin
S tvrdim košem DA
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 96
Različica kućišta kosilice Highline
Prostornina koša v l 70 L
Kolesni pogon Brezstopenjski pogon koles
K vrednost (m/s^2) 2
Številov noža 1 ST
Nastavitev višine košnje Osrednji, 7-kratna
Znamka AL-KO
Linija izdelkov Premium
Širina reza v cm 46 CM
Model motorja Model motorja
Višina reza min / max v mm 30 - 80 MM
Moč v kW 2.4 KW
Tip motorja 4-taktni
Kubična motorja v ccm 163
Število gibov motorja o/mon 2800
Število valjev motorja 1
Autochoke voljo DA
Nastavljiva višina ročaja DA
Zložljiva ročka DA
Navodila za uporabo Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)
Izjave o skladnosti Download 0 (0.00 B)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.