Bencinska kosilnica AL-KO Premium 470 VS-B

Številka izdelka: 119947 Takoj na voljo
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • <Motor z občutno manjšo porabo olja
  • Udobno centralno nastavljanje višine s 7 položaji
  • Pogon koles z nastavljanjem hitrosti
  • Sprednji ročaj za udobno prenašanje
  • XXL-kolesa olajšajo potiskanje in izboljšajo stik s podlago
  • Sheet steel housing with MaxAirflow technology for best mowing and catching properties
  • Ergonomically shaped handlebar and, thanks to the easyDrive Cockpit, handlebars that are optimized for grip

Visoka stopnja inovativnosti in moderna oblika. Vse to je združeno v naših bencinskih kosilnicah „Premium", ki so odličen pripomoček pri negi trate.


Bencinska kosilnica Premium 470 VS-B

Lepa in udobna za uporabo, tako se predstavlja bencinska kosilnica Premium 470 VS-B AL-KO. Razvita v Nemčiji, izdelana v Avstriji: to je kosilnica najvišje kakovosti. Zaradi moderne oblike je v vsakem vrtu prava paša za oči. Zaradi izbranih sestavnih delov in materialov je življenjska doba bencinske kosilnice zelo doga. S kosilnicami serije „Highline" je košnja pravi užitek.


Tehnične podrobnosti bencinske kosilnice Premium 470 VS-B

S širino rezanja 46 cm bencinska kosilnica Premium 470 VS-B omogoča učinkovito košnjo tudi srednje velikega vrta (do 1400 m²). Nastavljanje višine rezanja je centralno s 7 stopnjami od 30 mm do 80 mm. Zahvaljujoč motorju Briggs & Stratton z močjo 2,4 kW, pogonu koles (z nastavljivo hitrostjo od 2,5 do 4,5 km/h) v kombinaciji z lahko tekočimi XXL-kolesi poteka košnja vrta (tudi na strmini) brez napora. Funkcija 4-v-1 omogoča izet zadaj, prestrezanje, mulčenje in izmet na stran. Zaradi pregledne upravljalne plošče z lahko dosegljivimi upravljalnimi elementi in mehkega ročaja je košnja pravi užitek. Posebej visoko ohišje iz jeklene pločevine s tehnologijo MaxAirflow omogoča polnjenje koša 70 l s prikazovalnikom polnitve do vrha, zato koša ni treba pogosto prazniti. Vgrajen sprednji ročaj na kosilnici „Premium“ je idealna rešitev, ki olajša transport in shranitev kosilnice (funkcija "upstanding") ali dviganje in prenašanje preko stopnic oziroma ovir.


Nakup bencinske kosilnice Premium 470 VS-B in druge možnosti

Kupite bencinsko kosilnico Premium 470 VS-B preprosto v naši spletni trgovini ali poiščite ustrezno trgovino v svoji okolici. Bencinska kosilnica Premium 470 VS-B je učinkovit pripomoček pri negi vašega vrta. Ali želite bencinsko kosilnico z večjo širino rezanja? V tem primeru vam priporočamo bencinsko kosilnico Premium 520 SP-B.

"

Tehnični podatki

Hitrost vožnje naprej km/h 4
Moč v kW 2.4
Kolesa s krogličnimi ležaji DA
Prostornina koša v l 70
Zložljiva ročka DA
Moč naprave v kW 2.4
Primer NE
Višina reza min / max v mm 30 - 80
Izmet na stran DA
Vibracije ahw (m/s^2) 6
Koš s prikazovalnikom polnitve DA
Premer koles zadaj, mm 280
Številov noža 1
Tip noža Brušeni z diamanti
S košem od tkanine Plastika
Kubična motorja v ccm 163
S tvrdim košem DA
primeren za površine do m2 1400
Funkcijo 4v1
Kolesni pogon Brezstopenjski pogon koles
Nastavljiva višina ročaja DA
Tip motorja 4-taktni
Model motorja Model motorja
Različica kućišta kosilice Highline
Tip pogona Bancin
Širina reza v cm 46
Autochoke voljo DA
Nastavitev višine košnje Osrednji, 7-kratna
Material ohišja jeklo
blagovna znamka Blagovna znamka
Prestrezanje DA
Razina zvočni tlak po LpA [dB (A]) 85
Razina zv.mjere moči LwA dB (A) 95
Negotovost merjenja KpA, dB (A) 2
K vrednost (m/s^2) 2
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 96
Linija izdelkov Premium
Pogon kosilnice lahko izklopite NE
Mulčenje DA
Premer kolesa spredaj mm 200
Število valjev motorja 1
Število gibov motorja o/mon 2800
Navodila za uporabo Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)
Izjave o skladnosti Download 0 (0.00 B)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.