Bencinska kosilnica AL-KO Premium 470 SPI-A

Številka izdelka: 119945 Kmalu spet na voljo
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Udoben električni zagon s ključem
  • Samohodna z 1 prestavo
  • Udobno nastavljanje višine rezanja
  • Ergonomsko oblikovan vodilni ročaj
  • XXL-kolesa za boljše napredovanje
  • 4IN1function (mowing, catching, mulching, side discharge)
  • Easier to carry thanks to the front handle
  • Sheet steel housing with MaxAirflow technology for the best mowing and catching abilities

Visoka stopnja inovativnosti in moderna oblika. Vse to je združeno v naših bencinskih kosilnicah „Premium", ki so odličen pripomoček pri negi trate.


Bencinska kosilnica Premium 470 SPI-A

Lepa in udobna za uporabo, tako se predstavi bencinska kosilnica AL-KO Premium 470 SPI-A. Razvita v Nemčiji, izdelana v Avstriji: to je kosilnica najvišje kakovosti. Zaradi moderne oblike je v vsakem vrtu prava paša za oči. Zaradi izbranih sestavnih delov in materialov je življenjska doba bencinske kosilnice zelo doga. S kosilnicami serije „Premium" je košnja pravi užitek.


Tehnične podrobnosti bencinske kosilnice Premium 470 SPI-A

Zagon bencinske kosilnice z električnim zaganjačem na ključ je otročje preprosto opravilo. S širino rezanja 46 cm bencinska kosilnica Premium 470 SPI-A omogoča učinkovito košnjo tudi na srednje velikem vrtu (do 1400 m²). Nastavljanje višine rezanja je centralno s 7 stopnjami od 30 mm do 80 mm. Motor AL-KO Pro z močjo 2,6 kW z električnim zagonom omogoča učinkovito košnjo. Zahvaljujoč pogonu XXL-koles z eno prestavo košnja poteka hitro in učinkovito. Funkcija 4-v-1 omogoča izmet zadaj, prestrezanje, mulčenje in izmet na stran. Ergonomsko oblikovan vodilni ročaj poveča udobje pri delu. Posebej visoko ohišje iz jeklene pločevine s tehnologijo MaxAirflow omogoča polnjenje koša 70 l s prikazovalnikom polnitve do vrha, zato koša ni treba pogosto prazniti.


Nakup bencinske kosilnice Premium 470 SPI-A in druge možnosti

Kupite bencinsko kosilnico Premium 470 SPI-A preprosto v naši spletni trgovini ali poiščite ustrezno trgovino v svoji okolici. Bencinska kosilnica Premium 470 SPI-A je učinkovit pripomoček pri negi vaše trate. Ali želite bencinsko kosilnico s širino rezanja 51 cm? V tem primeru vam priporočamo bencinsko kosilnico Premium 520 VSI-B.

Tehnični podatki

S košem od tkanine Plastika
Različica kućišta kosilice Highline
Tip noža Brušeni z diamanti
Autochoke voljo DA
blagovno znamko blagovno znamko
Zložljiva ročka DA
Mulčenje DA
Nastavitev višine košnje Osrednji, 7-kratna
Izmet na stran DA
Kolesni pogon 1-stopenjski kolesni pogon
Material ohišja jeklo
Tip motorja 4-taktni
Koš s prikazovalnikom polnitve DA
Prestrezanje DA
Primer NE
Tip pogona Bancin
Linija izdelkov Premium
Pogon kosilnice lahko izklopite NE
Število valjev motorja Število valjev motorja
Funkcijo 4v1
Kolesa s krogličnimi ležaji DA
Električni zagon DA
S tvrdim košem DA
Navodila za uporabo Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)
Download 2 (0.00 B)
Izjave o skladnosti Download 0 (0.00 B)
Varnostni listi Download 0 (0.00 B)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.