Bencinska kosilnica AL-KO EASY 5.10 SP-S

Številka izdelka: 113796 Takoj na voljo
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Centralno nastavljanje višine rezanja z enim ročajem
  • Optimalna košnja in prestrezanje zaradi aerodinamične oblike ohišja
  • Funkcija 4-v-1 (košnja, prestrezanje, mulčenje in izmet na stran)
  • Kroglično uležajena pogonska kolesa za hitro napredovanje
  • Pogon zadnjih koles z eno prestavo, ki prihrani telesni napor
  • Ergonomsko oblikovan vodilni ročaj za neutrudljivo delo
  • Koš iz tkanine omogoča skladiščenje na majhnem prostoru
  • Preprost transport zahvaljujoč sprednjemu ročaju

XXL-oprema: s tem in ugodno ceno se predstavi kosilnica Easy. Z njo je košnja pravi užitek!


Bencinska kosilnica Easy 5.10 SP-S

Kosilnica Easy 5.10 SP-S navdušuje s svojim odličnim razmerjem med zmogljivostjo in ceno. Zanesljiva tehnika in bogata opremljenost bencinske kosilnice Easy 5.10 SP-S vam olajšata delo na domačem vrtu.


Tehnične podrobnosti bencinske kosilnice Easy 5.10 SP-S

Bencinska kosilnica s širino rezanja 51 cm omogoča preprosto in udobno košnjo. V 7 stopnjah je višino rezanja mogoče udobno nastavljati centralno s samo enim ročajem od 30 mm do 75 mm in s tem ustvariti videz vrta po vaši želji. Motor z močjo 2,3 kW in preprostim zagonom je primeren za trato do velikosti 1800 m2. Udobje pri delu se še poveča zaradi ergonomsko oblikovanega vodilnega ročaja in pogona zadnjih koles, ki prihrani telesni napor. Zaradi aerodinamične oblike ohišja iz jeklene pločevine kosilnica daje odlične rezultate dela. Zato vam ni treba prav pogosto prazniti koša iz tkanine s prostornino 60 l. Kosilnico je mogoče skladiščiti na majhnem prostoru. Opremljenost dopolnjuje funkcija 4-v-1 s košnjo, prestrezanjem, mulčenjem in izmetom na stran.


Nakup bencinske kosilnice Easy 5.10 SP-S in druge možnosti

Kupite bencinsko kosilnico Easy 5.10 SP-S preprosto pri nas kot proizvajalcu v naši spletni trgovini za vrtno tehniko. Bencinska kosilnica Easy 5.10 SP-S je učinkovit, cenovno ugoden pripomoček za nego vašega vrta.

Tehnični podatki

Mulčenje DA
Nastavljiva višina ročaja NE
Linija izdelkov Easy
Število valjev motorja Število valjev motorja
Autochoke voljo DA
Prestrezanje DA
Material ohišja jeklo
S tvrdim košem DA
Zložljiva ročka NE
S košem od tkanine tkanina
Nastavitev višine košnje Osrednji, 7-kratna
Funkcijo 4v1
Pogon kosilnice lahko izklopite NE
Koš s prikazovalnikom polnitve NE
blagovno znamko blagovno znamko
Kolesa s krogličnimi ležaji DA
Kolesni pogon 1-stopenjski kolesni pogon
Izmet na stran DA
Tip motorja 4-taktni
Različica kućišta kosilice Classic
Tip pogona Bancin
Navodila za uporabo Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)
Download 2 (0.00 B)
Izjave o skladnosti Download 0 (0.00 B)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.