Bencinska kosilnica AL-KO EASY 4.20 P-S

Številka izdelka: 113794 Takoj na voljo
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Centralno nastavljanje višine rezanja z enim ročajem
  • Optimalna košnja in prestrezanje zaradi aerodinamične oblike ohišja
  • Ergonomsko oblikovan vodilni ročaj za neutrudljivo delo
  • XL-kolesa za boljše napredovanje
  • Lahka in okretna
  • Koš iz tkanine omogoča skladiščenje na majhnem prostoru

Lahka in okretna: s tem in ugodno ceno se predstavi kosilnica Easy. Z njo je košnja pravi užitek!


Bencinska kosilnica Easy 4.20 P-S

Bencinska kosilnica Easy 4.20 P-S navdušuje s svojim odličnim razmerjem med zmogljivostjo in ceno. S svojo zanesljivo tehniko vam bencinska kosilnica Easy 4.20 P-S olajša delo v vašem vrtu. Aerodinamična oblika ohišja iz jeklene pločevine zagotavlja odlično košnjo in prestrezanje trave ter omogoči dolgo življenjsko dobo bencinske kosilnice.


Tehnične podrobnosti bencinske kosilnice Easy 4.20 P-S

Bencinska kosilnica s širino rezanja 42 cm omogoča preprosto in okreten košnjo. V 7 stopnjah je višino rezanja mogoče udobno nastavljati centralno s samo enim ročajem od 30 mm do 75 mm in s tem ustvariti videz vrta po vaši želji. Motor z močjo 2,0 kW in preprostim zagonom je primeren za trato do velikosti 800 m2. Udobje pri delu se še dodatno poveča zaradi ergonomsko oblikovanega vodilnega ročaja in kroglično uležajenih koles, ki prizanašajo trati. Praškasto lakirano ohišje iz jeklene pločevine zagotavlja dolgo življenjsko dobo. Koš iz tkanine s prostornino 50 l omogoča skladiščenje kosilnice na majhnem prostoru.


Nakup bencinske kosilnice Easy 4.20 P-S in druge možnosti

Kupite bencinsko kosilnico Easy 4.20 P-S preprosto pri nas kot proizvajalcu v naši spletni trgovini za vrtno tehniko. Bencinska kosilnica Easy 4.20 P-S je učinkovit, cenovno ugoden pripomoček za nego vašega vrta. Ali želite bencinsko kosilnico z večjo širino rezanja in pogonom koles? V tem primeru vam priporočamo bencinsko kosilnico Easy 4.60 SP-S

Tehnični podatki

Nastavljiva višina ročaja NE
Število valjev motorja Število valjev motorja
Nastavitev višine košnje Osrednji, 7-kratna
Pogon kosilnice lahko izklopite NE
Električni zagon NE
S košem od tkanine tkanina
Kolesni pogon nima
Autochoke voljo DA
Zložljiva ročka NE
Linija izdelkov Easy
Prestrezanje DA
Različica kućišta kosilice Classic
Kolesa s krogličnimi ležaji NE
Koš s prikazovalnikom polnitve NE
Izmet na stran NE
Funkcijo 2v1
Tip pogona Bancin
blagovno znamko blagovno znamko
Material ohišja jeklo
Tip motorja 4-taktni
Mulčenje NE
S tvrdim košem DA
Navodila za uporabo Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)
Download 2 (0.00 B)
Izjave o skladnosti Download 0 (0.00 B)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.