Bencinska kosilnica AL-KO Comfort 46.0 SP-A

Številka izdelka: 119936 Takoj na voljo
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Samohodna z 1 prestavo
  • Funkcija 3-v-1 omogoča izmet zadaj, prestrezanje in mulčenje
  • Ergonomsko oblikovan vodilni ročaj
  • XXL-kolesa za boljše napredovanje
  • Udobno nastavljanje višine rezanja

Visoka stopnja inovativnosti in moderna oblika. Vse to je združeno v naših bencinskih kosilnicah „Comfort", ki so odličen pripomoček pri negi trate.


Bencinska kosilnica Comfort 46.0 SP-A

Lepa in udobna za uporabo, tako se predstavi bencinska kosilnica AL-KO Comfort 46.0 SP-A. Razvita v Nemčiji, izdelana v Avstriji: to je kosilnica najvišje kakovosti. Zaradi moderne oblike je v vsakem vrtu prava paša za oči. Zaradi izbranih sestavnih delov in materialov je življenjska doba bencinske kosilnice zelo doga. S kosilnicami serije „Comfort" je košnja pravi užitek.


Tehnične podrobnosti bencinske kosilnice Comfort 46.0 SP-A

S širino rezanja 46 cm bencinska kosilnica Comfort 46.0 SP-A omogoča učinkovito košnjo tudi na velikem vrtu (do 1400 m²). Nastavljanje višine rezanja je centralno s 7 stopnjami od 30 mm do 80 mm. Motor AL-KO Pro z močjo 1,9 kW in zgoraj nameščenimi ventili se odlikuje z izrednim izkoristkom, zato ima večjo zmogljivost pri manjši porabi goriva. Zahvaljujoč pogonu XXL-koles z eno prestavo košnja poteka hitro in učinkovito. Funkcija 3-v-1 omogoča izmet zadaj, prestrezanje in mulčenje. Ergonomsko oblikovan vodilni ročaj poveča udobje pri delu. Posebej visoko ohišje iz jeklene pločevine s tehnologijo MaxAirflow omogoča polnjenje koša 60 l s prikazovalnikom polnitve do vrha, zato koša ni treba pogosto prazniti.


Nakup bencinske kosilnice Comfort 46.0 SP-A in druge možnosti

Kupite bencinsko kosilnico Comfort 46.0 SP-A preprosto v naši spletni trgovini ali poiščite ustrezno trgovino v svoji okolici. Bencinska kosilnica Comfort 46.0 SP-A je učinkovit pripomoček pri negi vašega vrta. Ali želite bencinsko kosilnico z 51cm širine reza? V tem primeru vam priporočamo bencinsko kosilnico Comfort 51.0 SP-A.

Tehnični podatki

Izmet na stran NE
Linija izdelkov Comfort
Pogon kosilnice lahko izklopite NE
Prestrezanje DA
Primer NE
S tvrdim košem DA
Zložljiva ročka DA
Model motorja Model motorja
Tip motorja 4-taktni
Tip noža Brušeni z diamanti
Kolesa s krogličnimi ležaji DA
S košem od tkanine Plastika
Nastavitev višine košnje Osrednji, 7-kratna
Različica kućišta kosilice Highline
blagovno znamko blagovno znamko
Autochoke voljo DA
Električni zagon NE
Material ohišja jeklo
Število valjev motorja Število valjev motorja
Mulčenje DA
Funkcijo 3v1
Tip pogona Bancin
Koš s prikazovalnikom polnitve DA
Kolesni pogon 1-stopenjski kolesni pogon

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.