AL-KO ENERGY FLEX Akum. kosilnica 42.1 Li SP Moweo celoten komplet

Številka izdelka: 119992 Takoj na voljo
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Vključno z akumulatorjem in polnilnikom
  • Pogon zadnjih koles z 1 prestavo
  • Čvrsto ohišje iz jeklene pločevine za daljšo življenjsko dobo
  • Zmogljiv akumulator Li-ion 5 Ah. Brez spominskega efekta in lastnega praznjenja
  • Optimalna košnja in prestrezanje zaradi aerodinamične oblike ohišja
  • Udobno centralno nastavljanje višine v 7 stopnjah
  • Lažje delo zaradi ergonomskega prečnika in udobnega stikala v obliki loka ter kroglično uležajenih koles
  • Velik koš z vgrajenim prikazovalnikom polnitve
  • Brezkrtačni motor, ki ne potrebuje vzdrževanja

Paket moči brez kabla z inovativno tehniko Li-ionskih akumulatorjev: akumulatorske kosilnice Moweo AL-KO iz družine akumulatorjev Energy Flex.

 

AL-KO Moweo 42.1 Li SP Energy Flex

Kompaktni model AL-KO prepriča s svojim robustnim ohišjem iz jeklene pločevine. Tehnika za AL-KO Moweo 42.1 Li SP je bila razvita v Nemčiji, naprave pa izdelujemo v Avstriji. Zahvaljujoč inovativnim komponentam, npr. Li-ionskemu akumulatorju s prikazovalnikom polnitve, je kosilnica AL-KO Moweo 42.1 Li SP obstojen in trajen pripomoček za delo v vašem vrtu.

 

Tehnične podrobnosti AL-KO Moweo 42.1 Li SP

Varen zagon s ključem. Li-ionski akumulator 40 V omogoča učinkovito delo na travni površini do velikosti 400 m². Zahvaljujoč Li-ionskim celicam je akumulator neverjetno obstojen in nima lastnega praznjenja. Na vgrajenem LED-prikazovalniku lahko preprosto odčitate, kdaj je treba napolniti akumulator. Akumulator se napolni v 120 minutah. Udobno centralno nastavljanje višine rezanja s 7 položaji v območju med 30 in 75 mm. Velik koš s prikazovalnikom polnitve 65 l se učinkovito napolni zaradi aerodinamične oblike ohišja. Ergonomičen vodilni prečnik in kroglično uležajena kolesa vam omogočajo neutrudljivo košnjo. V veliko pomoč vam je pogon zadnjih koles z 1 prestavo.
Akumulator je primeren za vse naprave iz družine Energy Flex. Več o tem izveste na hier.

 

Nakup AL-KO Moweo 42.1 Li SP in druge možnosti

Kupite AL-KO Moweo 42.1 Li SP zdaj v naši spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin. To je idealen pripomoček za majhen vrt. Če želite akumulatorsko kosilnico s širino rezanja 46 cm, vam priporočamo AL-KO Moweo 46.0 Li SP.

Tehnični podatki

Ročka: vrsta ročaja Standardna prevleka ročaja
S košem od tkanine Plastika
Material ohišja jeklo
S tvrdim košem DA
Vrsta nastavitve višine ročaja Enostavna nastavitev višine
Mulčenje NE
Nastavljiva višina ročaja DA
Koš s prikazovalnikom polnitve DA
Zasnova motorja nima
Družina akumulatorja Energy Flex 40V maks.
blagovno znamko blagovno znamko
Prestrezanje DA
Pogon kosilnice lahko izklopite NE
Različica kućišta kosilice Classic
Tip pogona Akumulator
Funkcijo 2v1
Kolesni pogon 1-stopenjski kolesni pogon
Kolesa s krogličnimi ležaji DA
Združljive akumulatorji Združljive akumulatorji
Nastavitev višine košnje Osrednji, 7-kratna
Linija izdelkov Comfort
Izmet na stran NE
Zložljiva ročka DA
Navodila za uporabo Download 0 (0.00 B)
Izjave o skladnosti Download 0 (0.00 B)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.