Akumulatorska kosilnica solo® by AL-KO 5272 Li VS-W z 2 baterijama in 1 polnilcem

Številka izdelka: 127667 Majhna zaloga
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • S funkcijo Smart Cockpit in Smart Button
  • z 2x 36 V litij-ionskimi baterijami (2x 5Ah bateriji in polnilnik sta priložena)
  • Čvrst koš z nastavkom in prikazom napolnjenosti
  • Predal za en ali dva litij-ionska akumulatorja iz družine AL-KO 36 V z LED-prikazovalnikom stanja napolnjenosti
  • Centralno nastavljanje višine rezanja
  • Aluminijast sprednji ročaj za prenašanje in nastavljanje aluminijastega prečnika
  • Vklj. z nadzorno ploščo »maxRun & smart-drive Cockpit« z Eco-načinom in električnim pogonom Vario
  • Vklj. s klinom za mulčenje in stranskim izmetom

Novi Smart Cockpit pri akumulatorskoj kosilnici solo® by AL-KO 5272 Li VS-W "SET"

"Pametni" model v različici Premium PRO iz AL-KO vam ponuja priročno upravljanje preko Smart Cockpit. Kosilnica solo® by AL-KO 5272 Li VS-W je razvita v Nemčiji in proizvedena v Avstriji. Zahvaljujoč inovativnim komponentam, kot so litij-ionska baterija ter pametni gumb in pilotska kabina, je solo® by AL-KO 5272 Li VS-W dolgoročen partner za vaš vrt z veliko koristnimi informacijami.

Preprosto odčitajte dejavnosti na trati s Smart Cockpit

MaxRun & Smart Cockpit se lahko uporablja za prikaz različnih dejavnosti, kot so stanje napolnjenosti baterije, povezljivost ali sporočila o napakah. To funkcijo lahko uporabite tudi za uravnavanje hitrosti in za aktiviranje varčevanja z energijo s funkcijo Eco-Mode. S funkcijo pametnega gumba modra lučka signalizira, da je vzpostavljena povezava z vašo aplikacijo AL-KO inTouch. S tem gumbom lahko odčitate tudi stanje napolnjenosti baterij po barvah. Zeleni sijaj pomeni popolnoma napolnjen. Rdeča označuje, da je treba baterijo napolniti.

Inovativna tehnologija, razvita v Nemčiji in proizvedena v Avstriji: solo® by AL-KO 5272 Li VS-W navdušuje s popolnimi rezultati košnje v preverjeni kakovosti solo® by AL-KO. Robustna akumulatorska kosilnica opravlja svoje delo na domačih vrtovih brez izpušnih plinov in tiho.

S solo® by AL-KO 5272 Li VS-W širina košnje 51 cm zagotavlja učinkovito košnjo med 400-1000 m² trate. Višino reza je mogoče centralno nastaviti od 30 mm do 80 mm s preprostim ročajem. Kolesni pogon, ki je spremenljivo nastavljiv po hitrosti, vam nudi močno podporo. Stabilno, izjemno visoko ohišje iz jeklene pločevine s posebej velikim izmetnim kanalom zagotavlja dolgo življenjsko dobo in popolne rezultate lovljenja. Vključno s funkcijo mulčenja in stranskega izpusta.

Ergonomsko oblikovano krmilo in gumirani ročaji ter XXL kolesa za gladko vožnjo s krogličnimi ležaji spodbujajo delo brez utrujenosti. Ogromno stabilnost in dolgo življenjsko dobo dosežeta aluminijasta spojka in sprednji ročaj iz aluminija. 70-litrska zbiralna košara za blago z indikatorjem nivoja škatle pomeni dolge intervale košnje. Priročen električni zagon in posamezno nastavljivo, zložljivo krmilo sta dodatna komponenta za udobno delo. Brezkrtačni motor zagotavlja daljšo življenjsko dobo in večjo zmogljivost. Akumulatorska kosilnica se napaja z eno ali dvema baterijama 36 V 36 V - s 4 Ah ali 5 Ah. Ena baterija za veliko vrtno in gozdarsko opremo.

Priložena so 2x baterije 36 V (5,0 Ah) in 1x polnilec.

Kupite baterijsko kosilnico solo® by AL-KO 5272 Li VS-W in alternative

Kupite baterijsko kosilnico 5272 Li VS-W v naši spletni trgovini ali pri enem od naših specializiranih trgovcev. Če želite kosilnico z manjšo širino reza, priporočamo 4772 Li VS-W št izd. 127664.

Naše prednosti za vas

Naša dveletna garancija proizvajalca vključuje tudi baterijo v tej napravi.

 

 

Tehnični podatki

Družina akumulatorja AL-KO 36 V
Kolesni pogon Brezstopenjski pogon koles
Povezljivost Povezljivost
Največja površina m2 4,0 Ah v min 800 M2
Največja površina m2 5,0 Ah v min 1000 M2
Prostornina koša v l 70 L
Čas polnjenja 5.0Ah v min 120 MIN
Čas polnjenja 4.0Ah v min 90 MIN
Naprava ima ekološki način delovanja NE
S košem od tkanine tkanina / trd pokrov
primeren za površine do m2 1000 QM
Material ohišja jeklo
Nastavitev višine košnje Osrednji, 7-kratna
Mulčenje DA
Funkcijo 4v1
Izmet na stran DA
Max Airflow Technology DA
Premer kolesa spredaj mm 200 MM
Premer koles zadaj, mm 280 MM
Nastavljiva višina ročaja DA
Zložljiva ročka DA
Smart Cockpit na ročaju s kokpitom pro
Hitrost vožnje naprej km/h 4.8 KMH
Kolesa s krogličnimi ležaji DA
Koš s prikazovalnikom polnitve DA
Združljive akumulatorji 113280, 113524
Širina reza v cm 51 CM
Maks. zmogljivost 5.0Ah v min 90 MIN
Znamka solo® by AL-KO
Maks. zmogljivost 4.0Ah v min 70 MIN

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.