Akumulatorska kosilnica solo by AL-KO 4757 Li SP v kompletu

Številka izdelka: 127596 Kmalu spet na voljo
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • <b>Vključno z: akumulatorsko motorno koso GT 4235
  • akumulatorskimi škarjami za živo mejo HT 4260
  • akumulatorjem (7,5 Ah) in polnilnikom
  • sistemom pasov BTA 42
  • </b> Močna akumulatorska kosilnica 42 V iz družine Power Flex
  • Robustno ohišje iz jeklene pločevine za daljšo življenjsko dobo
  • Večja širina rezanja na področju akumulatorskih kosilnic
  • Neutrudljivo delo zaradi pogona koles
  • Košnja, prestrezanje, mulčenje in izmet na stran

Akumulatorska kosilnica solo by AL-KO 4757 Li SP iz družine Power Flex

Inovativna akumulatorska tehnika, razvita v Nemčiji in izdelana v Avstriji: solo by AL-KO 4757 Li SP prepriča s perfektnimi rezultati košnje v priznani kakovosti solo by AL-KO. Tiho in brez izpušnih plinov opravlja robustna akumulatorska kosilnica svoje delo na domačem vrtu. Intuitivno upravljanje zahvaljujoč izbranim sestavnim delom poteka na najvišji ravni.
V kompletu z motorno koso (štev. art. 127436), škarjami za živo mejo (štev. art. 127440), sistemom ramenskih trakov (štev. art. 127442), akumulatorjem in polnilnikom


Tehnične podrobnosti akumulatorske kosilnice solo by AL-KO 4757 Li SP

Zaradi širine rezanja 46 cm je akumulatorska kosilnica solo by AL-KO 4757 Li SP primerna za učinkovito košnjo do 700 m² travne površine. Višino rezanja je s preprostim ročajem mogoče centralno nastavljati od 30 mm do 80 mm. Močan akumulator z napetostjo 40 V se napolni v pribl. 150 minutah in daje dovolj energije za pogon koles z eno prestavo. Zahvaljujoč funkciji 4-v-1 akumulatorska kosilnica poleg košnje omogoča tudi prestrezanje trave, mulčenje in izmet na stran. Čvrsto ohišje iz jeklene pločevine podaljša življenjsko dobo akumulatorske kosilnice. Ergonomsko oblikovan ročaj, obložen z gumo, in lahko tekoča XXL-kolesa pripomorejo, da je delo s kosilnico neutrudljivo. Aerodinamično ohišje zagotavlja enakomerno polnjenje koša iz tkanine 70 l. Udoben električni zagon in čvrst sprednji ročaj sta še dve prednosti, ki pripomoreta k udobju pri delu. solo by AL-KO 4757 Li SP je torej idealna in univerzalna naprava za vaš vrt.

Nakup solo by AL-KO 4757 Li SP in druge možnosti

solo by AL-KO 4757 Li SP lahko kupite pri nas v spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin. To je perfekten izdelek za vas, če iščete akumulatorsko kosilnico, ki zmore skoraj vse.

Tehnični podatki

Izmet na stran DA
Linija izdelkov PREMIUM
S košem od tkanine tkanina / trd pokrov
Zasnova motorja nima
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 91
Premer koles zadaj, mm 280 MM
Neto teža v kg 32.5 KG
Prostornina koša v l 70 L
Kolesni pogon 1-stopenjski kolesni pogon
Mulčenje DA
Material ohišja jeklo
Funkcijo 4v1
Širina reza v cm 46 CM
Čas polnjenja 7,5 Ah v min 150 MIN
blagovno znamko blagovno znamko
Razina zvočni tlak po LpA [dB (A]) 80
Premer kolesa spredaj mm 180 MM
Zložljiva ročka DA
S tvrdim košem DA
Kolesa s krogličnimi ležaji DA
Družina akumulatorja Power Flex 42V maks.
Prestrezanje DA
Nastavljiva višina ročaja DA
primeren za površine do m2 700 QM
Negotovost merjenja KpA, dB (A) 1
Razina zv.mjere moči LwA dB (A) 90
Bruto teža v kg 34.5 KG
Koš s prikazovalnikom polnitve DA

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.