Akumulatorska kosilnica solo by AL-KO 4237 Li P

Številka izdelka: 127537 Takoj na voljo
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Močna akumulatorska kosilnica 42 V iz družine PowerFlex.
  • Robustno ohišje iz jeklene pločevine za daljšo življenjsko dobo, s trdnim sprednjim ročajem
  • Optimalna košnja in prestrezanje zaradi aerodinamičnega ohišja
  • Ergonomsko oblikovan vodilni ročaj z udobnim držalom
  • Centralno nastavljanje višine rezanja z enim ročajem

Zelena košnja na prihajajoči stopnji tehnike: tiha in brez izpušni plinov To so osrednje značilnosti akumulatorskih kosilnic solo by AL-KO, našega paradnega konja na področju akumulatorske košnje".


Akumulatorska kosilnica solo by AL-KO 4237 Li P iz družine PowerFlex

Inovativna akumulatorska tehnika, razvita v Nemčiji in izdelana v Avstriji: solo by AL-KO 4237 Li P prepriča s perfektnimi rezultati košnje v priznani kakovosti solo by AL-KO. Tiho in brez izpušnih plinov opravlja robustna akumulatorska kosilnica svoje delo v domačem vrtu. Intuitivno upravljanje zahvaljujoč izbranim sestavnim delom poteka na najvišjem nivoju. V kompletu z akumulatorjem in polnilnikom.


Tehnične podrobnosti akumulatorske kosilnice solo by AL-KO 4237 Li P

Zaradi širine rezanja 42 cm je akumulatorska kosilnica solo by AL-KO 4237 Li P primerna za učinkovito košnjo do 600 m² travne površine. Višino rezanja je s preprostim ročajem mogoče centralno nastavljati od 30 mm do 80 mm. Močan akumulator 42 V se napolni v približno 150 minutah. Z maso 26 kg je ta kosilnica najlažja med 4 akumulatorskimi kosilnicami AL-KO Powerflex. Čvrsto ohišje iz jeklene pločevine podaljša življenjsko dobo akumulatorske kosilnice. Ergonomsko oblikovan ročaj, obložen z gumo, in lahko tekoča XL-kolesa pripomorejo, da je delo s kosilnico neutrudljivo. Aerodinamično ohišje zagotavlja enakomerno polnjenje koša iz tkanine 70 l. Brezkrtačni motor se odlikuje z daljšo življenjsko dobo in večjo močjo. Udoben električni zagon in čvrst sprednji ročaj sta še dve prednosti, ki pripomoreta k udobju pri delu.
En akumulator, številne vrtne in gozdarske naprave: solo by AL-KO 4237 Li P je član družine PowerFlex. Če že imate kako drugo napravo PowerFlex, pripadajoč akumulator preprosto vstavite v svojo akumulatorsko kosilnico. Vaša prednost: naša dvoletna garancija proizvajalca velja tudi za akumulator za to vrtno napravo.


Nakup solo by AL-KO 4237 Li P in druge možnosti

solo by AL-KO 4237 Li P lahko kupite pri nas v spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin. To je perfekten izdelek za vas, če iščete okretno akumulatorsko kosilnico. Če iščete akumulatorsko kosilnico za mulčenje in/ali izmet na stran, vam priporočamo solo by AL-KO 4757 Li SP.


Naše prednosti za vas:

Naša dvoletna garancija proizvajalca velja tudi za akumulator te naprave. Datum nakupa: od 01.06.2017.

AL-KO premium storitev dostave: naše izdelke iz družine solo by AL-KO vam dostavijo naše stacionarne, regionalne tehnične trgovine. Naša premium storitev dostave vsebuje dostavo sestavljenega izdelka do vašega vrta in uvajanje v rokovanje z napravo, ki je že popolnoma pripravljena za uporabo. www.al-ko.com/shop/de/solo-by-alko""> > Več o tem

"

Tehnični podatki

blagovno znamko blagovno znamko
Družina akumulatorja Power Flex 42V maks.
Tip pogona Akumulator
Navodila za uporabo Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)
Varnostni listi Download 0 (0.00 B)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.