Akumulatorska kosilnica AL-KO Moweo 46.0 Li SP

Številka izdelka: 119934 Kmalu spet na voljo
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Udoben pogon zadnjih koles z eno prestavo olajša košnjo
  • Čvrsto ohišje iz jeklene pločevine za daljšo življenjsko dobo
  • Zmogljiv akumulator Li-ion 5 Ah. Brez spominskega efekta in lastnega praznjenja. V kompletu z akumulatorjem in polnilnikom
  • Optimalna košnja in prestrezanje zaradi aerodinamične oblike ohišja
  • Udobno centralno nastavljanje višine v 7 stopnjah
  • Lažje delo zaradi ergonomskega prečnika in udobnega stikala v obliki loka ter kroglično uležajenih koles
  • Velik koš z vgrajenim prikazovalnikom polnitve in sistemom za obešenje Easy Click
  • Preprost transport zahvaljujoč sprednjemu ročaju

Paket moči brez kabla z inovativno tehniko Li-ionskih akumulatorjev: akumulatorske kosilnice Moweo AL-KO iz družine akumulatorjev Energy Flex.


AL-KO Moweo 46.0 Li SP

Kompaktni model AL-KO prepriča z robustnim ohišjem iz jeklene pločevine in veliko širino rezanja 46 cm. Tehnika za AL-KO Moweo 46.0 Li SP je bila razvita v Nemčiji, naprave pa izdelujemo v Avstriji. Zahvaljujoč inovativnim komponentam, npr. Li-ionskemu akumulatorju s prikazovalnikom polnitve, je kosilnica AL-KO Moweo 46.0 Li SP obstojen in trajen pripomoček za delo v vašem vrtu.


Tehnične podrobnosti AL-KO Moweo 46.0 Li SP

Varen zagon s ključem. Li-ionski akumulator 40 V omogoča učinkovito delo na travni površini do velikosti 500 m². Zahvaljujoč Li-ionskim celicam je akumulator neverjetno obstojen in nima lastnega praznjenja. Na vgrajenem LED-prikazovalniku lahko preprosto odčitate, kdaj je treba napolniti akumulator. Akumulator se napolni v pribl. 2 urah. Udobno centralno nastavljanje višine rezanja v 7 stopnjah v območju med 30 in 75 mm. Velik koš s prikazovalnikom polnitve 70 l se učinkovito napolni zaradi aerodinamične oblike ohišja. Udobno obešenje koša z nastavkom za mehanizem Easy Click. Ergonomičen vodilni prečnik in kroglično uležajena kolesa vam omogočajo neutrudljivo košnjo.
Akumulator je primeren za vse naprave iz družine Energy Flex. Več o tem izveste na hier.


Nakup AL-KO Moweo 46.0 Li SP in druge možnosti

Kupite AL-KO Moweo 46.0 Li SP zdaj v naši spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin. To je idealen pripomoček za majhen vrt. Če želite akumulatorsko kosilnico s širino rezanja 42 cm, vam priporočamo AL-KO Moweo 42.0 Li.


Tehnični podatki

Zložljiva ročka DA
blagovno znamko blagovno znamko
Kolesni pogon 1-stopenjski kolesni pogon
S tvrdim košem DA
Družina akumulatorja Energy Flex 40V maks.
Ročka: vrsta ročaja Standardna prevleka ročaja
Vrsta nastavitve višine ročaja Enostavna nastavitev višine
Pogon kosilnice lahko izklopite NE
Funkcijo 3v1
Prestrezanje DA
Različica kućišta kosilice Highline
Izmet na stran NE
Nastavitev višine košnje Osrednji, 7-kratna
Material ohišja jeklo
Zasnova motorja nima
Koš s prikazovalnikom polnitve DA
Združljive akumulatorji Združljive akumulatorji, Združljive akumulatorji
Mulčenje DA
Nastavljiva višina ročaja DA
Kolesa s krogličnimi ležaji DA
Linija izdelkov Comfort
S košem od tkanine Plastika
Tip pogona Akumulator
Navodila za uporabo Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)
Izjave o skladnosti Download 0 (0.00 B)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.