Akumulatorska kosilnica AL-KO 3.29 Li

Številka izdelka: 113663 Majhna zaloga
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Lahko ohišje iz umetne mase za odlično okretnost
  • Udobno centralno nastavljanje višine rezanja
  • Nosilni ročaj za lažji transport
  • Zložljiv ročaj omogoča prihranek prostora pri shranitvi
  • Li-Ion 40 V / 4 Ah. Kratek čas polnjenja, samo približno 90 minut.
  • Short charging time of approx. 90 min.

Paket moči brez kabla z inovativno tehniko Li-ionskih akumulatorjev: to so akumulatorske kosilnice Moweo AL-KO iz družine akumulatorjev EnergyFlex.


Akumulatorska kosilnica AL-KO 3.29 Li

Vstopni model AL-KO navdušuje z majhno težo, ki preprečuje, da bi se utrudili že pri krajši košnji. Zahvaljujoč inovativnim komponentam, npr. Li-ionskemu akumulatorju s prikazovalnikom polnitve, je kosilnica AL-KO 3.29 Li zanesljiv pripomoček za delo v vašem vrtu.


Tehnične podrobnosti AL-KO Moweo 3.29 Li

S svojo majhno težo zaradi ohišja iz umetne mase, odlične okretnosti in širine rezanja 32 cm je AL-KO 3.29 Li idealna naprava za nego manjšega vrta. Li-ionski akumulator 40 V omogoča učinkovito delo na travni površini do velikosti 250 m². Akumulator se napolni v pribl. 1,5 ure. S samo enim ročajem lahko udobno nastavite višino rezanja v 5 stopnjah od 25 mm do 65 mm. Velik koš s prikazovalnikom polnitve ima prostornino 30 l. Namenski nosilni ročaj olajša transport, zložljiv ročaj omogoča spravilo kosilnice AL-KO Moweo 3.29 Li na majhnem prostoru. Naša močna, okretna akumulatorska kosilnica.
Akumulator je primeren za vse naprave iz družine EnergyFlex. Več o tem lahko izveste tukaj.


Nakup AL-KO 3.29 Li in druge možnosti

Kupite AL-KO 3.29 Li zdaj pri nas v spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin. To je idealen pripomoček za manjši vrt. Če želite akumulatorsko kosilnico s širino rezanja 42 cm, vam priporočamo AL-KO Moweo 42.5 Li.


Naše prednosti za vas:

Naša dvoletna garancija proizvajalca velja tudi za akumulator te naprave. Datum nakupa: od 01.06.2017.

Tehnični podatki

Nastavljiva višina ročaja DA
Nastavitev višine košnje Osrednji, 5-kratna
Ročka: vrsta ročaja Preprost kovinski ročaj
Združljive akumulatorji Združljive akumulatorji, Združljive akumulatorji
Tip pogona Akumulator
blagovno znamko blagovno znamko
Zasnova motorja nima
Funkcijo 2v1
S tvrdim košem DA
Zložljiva ročka DA
Družina akumulatorja Energy Flex 40V maks.
S košem od tkanine Plastika
Linija izdelkov Easy
Izmet na stran NE
Vrsta nastavitve višine ročaja Enostavna nastavitev višine
Prestrezanje DA
Kolesni pogon nima
Koš s prikazovalnikom polnitve DA
Različica kućišta kosilice Classic
Pogon kosilnice lahko izklopite NE
Material ohišja Plastika
Mulčenje NE
Kolesa s krogličnimi ležaji NE
Navodila za uporabo Download 0 (0.00 B)


Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.