Električna kosilnica z nitko AL-KO GTE 550 Premium

Številka izdelka: 112926 Takoj na voljo
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Močan elektromotor 550 W za košnjo z nitko brez emisij
  • Precizno delo z zasučno/nagibno rezalno glavo
  • Varno rokovanje zaradi odlične uravnoteženosti
  • Udobno upravljanje z nastavljivim ročajem in avtomatiko na dotik
  • Tiha košnja v bivalnem okolišu ob kateri koli uri dneva

Košnja z nitko, ki prizanaša človeku in okolju: tiho delujoče električne kosilnice z nitko AL-KO, vsestranska precizna orodja za vse robove in vogale pri košnji z elektriko.


AL-KO GTE 550 Premium – rešitev za zahtevne ljubitelje vrtnarjenja

Prilagodljiva, robustna in prav toliko močna, kot si želite: AL-KO GTE 550 Premium prepriča z odličnimi rezultati košnje s priznano kakovostjo AL-KO. Tiho in brez izpušnih plinov opravlja „velika električna kosilnica z nitko AL-KO svoje delo v domačem vrtu. Močan elektromotor in ergonomski teleskopski aluminijasti ročaj z odlično razporeditvijo teže ter glavnim in nastavljivim dodatnim ročajem omogočajo preprosto ravnanje z napravo. Posebnost je prilagodljiva rezalna glava z zasukom in nagibom, ki omogoča precizno košnjo.


Tehnične podrobnosti AL-KO GTE 550 Premium

Z elektromotorjem 550 W, ergonomskim teleskopskim aluminijastim ročajem ter glavnim in nastavljivim dodatnim ročajem je AL-KO GTE 550 robusten in učinkovit pomočnik pri vaših vrtnih delih.
Prilagodljiva, za 180 stopinj zasučna in nagibna glava z nitko s širino rezanja 30 cm in lokom za zaščito rastlin je idealna naprava za precizno košnjo na robu trate, pod grmi, klopmi in ob stenah. AL-KO GTE 550 Premium z elektromotorjem 550 W svojo nalogo dobro opravlja tudi pri učinkoviti košnji na večji dolžini ali manjši travni površini.
Z avtomatiko na dotik med košnjo brez težav ohranjate optimalno dolžino nitke. Pri tem se z glavo kose preprosto dotaknete tal. Prilagodljiva naprava z vrtljivim ročajem in vodilnim kolesom.
Preprosto priročna: ta električna kosilnica z nitko AL-KO je vrhunska naprava za zahtevne lastnike vrtov. Tiho delovanje ne moti vaših sosedov – kosite lahko skoraj ob vsaki uri dneva, neodvisno od strogih določil o kaljenju miru.


Nakup AL-KO GTE 550 Premium in druge možnosti

AL-KO GTE 550 Premium lahko kupite pri nas v spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin. To je perfekten izdelek za vas, če iščete močno in robustno, prilagodljivo in zelo precizno električno kosilnico z nitko.
Če potrebujete posebej lahko, priročno električno kosilnico z nitko za majhne površine s številnimi koti in vogali, vam priporočamo AL-KO GTE 350. Za uporabo v zahtevnih pogojih, v visoki travi, grmičevju ali vejevju sta primerni električni motorni kosi AL-KO BC 1000 E in BC 1200 E.

"

Tehnični podatki

Moč motorja v vatih 550 W
Znamka AL-KO
Delovna širina v cm 30 CM
Linija izdelkov Comfort
Podaljševanje nitke Avtomatika na dotik
Gred NE
Vibracije ahw (m/s^2) 3.15
Nadomestni kolut "331 DA
Razina zv.mjere moči LwA dB (A) 94
K vrednost (m/s^2) 2.5
Možnost teleskopiranja DA
Vrtljiva rezalna glava DA
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 96
Negotovost merjenja KpA, dB (A) 2
Neto teža v kg 3 KG
Razina zvočni tlak po LpA [dB (A]) 83
Tip pogona Električni
Navodila za uporabo Download 0 (0.00 B)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.