Akumulatorska kosilnica z nitko AL-KO GT 2000

Številka izdelka: 113701 Takoj na voljo
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Lahka, cenovno ugodna kosilnica z nitko iz družine akumulatorjev 18 V
  • Enostavno rokovanje brez kabla in emisij, neodvisna od elektrike in bencina
  • Udobno delo zaradi majhne teže
  • Li-ionski akumulator: 18 V / 2,5 Ah: kratek čas polnjenja, dolga življenjska doba
  • V kompletu z akumulatorjem in polnilnikom
  • Z zložljivim lokom za zaščito rastlin

 

Človeku in okolju prijazna košnja: brez hrupa in izpušnih plinov z akumulatorsko kosilnico z nitko AL-KO, zmagovitim pripomočkom za oblikovanje robov in vogalov trate na področju „nega trate“.

 

 

Akumulatorska kosilnica z nitko AL-KO GT 2000 – nega trate brez napora za začetnike, naprava iz družine 18 V

 

Model AL-KO GT 2000 prepriča z odličnimi rezultati dela v priznani kakovosti AL-KO. Zelo tiho in brez izpušnih plinov opravlja močna akumulatorska kosilnica z nitko svoje delo v vašem vrtu. Majhna teža naprave in enostavno upravljanje z nastavljivim dodatnim ročajem olajšata delo v vrtu.

 

Tehnične podrobnosti akumulatorske kosilnice z nitko AL-KO GT 2000 Li-Ion

 

Z maso samo 1,9 kg skupaj z akumulatorjem in ergonomsko nastavljivim dodatnim ročajem je AL-KO GT 2000 prenosna naprava, ki jo z lahkoto upravlja vsak lastnik vrta. S širino rezanja 25 cm omogoča precizno košnjo na robu trate, pod grmi in ob zidovih. Zmogljiv Li-ionski akumulator 18 V z dolgo življenjsko dobo se napolni v približno 50 minutah. Samodejno podaljševanje nitke. Zložljiv lok za zaščito rastlin varuje drevesa in druge rastline ter preprečuje preveliko obrabo nitke ob zidovih in ograjah.
Preprosto priročna: kompaktna akumulatorska kosilnica z nitko AL-KO je zelo primerna za začetnike. Tiho delovanje ne moti vaših sosedov – kosite lahko skoraj ob vsaki uri dneva, neodvisno od strogih določil o kaljenju miru.
En akumulator, številne vrtne naprave: GT 2000 je član vaše družine akumulatorskih naprav 18 V. Če že imate katero od naprav 18 V, tudi zanjo lahko uporabite ta akumulator. Vaša prednost: Naša dvoletna garancija proizvajalca velja tudi za vgrajeni akumulator.
Opomba: velikosti površin za košnjo in trajanje teka naših akumulatorskih naprav lahko odstopajo od realnega stanja, ki je odvisno od lastnosti trave (višina, gostota, vlažnost itd.).

 

Nakup AL-KO GT 2000 in druge možnosti

 

AL-KO GT 2000 lahko kupite pri nas v spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin. To je idealna naprava, če iščete lahko in priročno akumulatorsko kosilnico z nitko. Če potrebujete akumulatorsko kosilnico z nitko za večje površine ali zahtevnejša območja, vam priporočamo kosilnico z nitko AL-KO GT 4030.

 

Naše prednosti za vas:

 

Naša dvoletna garancija proizvajalca velja tudi za akumulator te naprave. Datum nakupa: od 01.06.2017.

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 113701
EAN 4003718059786
Neto teža v kg 1.5 KG
Možnost teleskopiranja NE
dim. Višina cm brez škatle 13.5 CM
dim. Dolžina cm brez škatle 115 CM
dim. Širina cm brez škatle 17.5 CM
Bruto teža v kg 1.8 KG
Vrsta rezalne glave klasična
Podaljševanje nitke Podaljševanje nitke
Premer niti (mm) 1.65 MM
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 96
Gred NE
Premer stebla v mm 25 MM
Delovna širina kosa z nit cm 25 CM
Linija izdelkov Easy
Znamka AL-KO

Engine

Tip pogona Akumulator

Cutting System

Dolžina niti (cm) 300 CM

Power supply

Družina akumulatorja AL-KO 18 V
Združljive akumulatorji Združljive akumulatorji, Združljive akumulatorji
Maks. čas delovanja 2,5Ah v min 40 MIN

Handle system

Nastavljiv ročaj DA

Download Manuals

Navodila za uporabo Download (4.22MB)
Št. izdelka: 113725 Takoj na voljo
11,90 €
Vklj. 22% DDV plus Strošek dostave

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.