Akumulatorska kosilnica z nitko AL-KO GT 2000

Številka izdelka: 113701 Takoj na voljo
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Lahka, cenovno ugodna kosilnica z nitko iz družine akumulatorjev EasyFlex
  • Enostavno rokovanje brez kabla in emisij Neodvisna od elektrike in bencina
  • Udobno delo zaradi majhne teže
  • Li-ionski akumulator: 20 V / 2,5 Ah: kratek čas polnjenja, dolga življenjska doba
  • V kompletu z akumulatorjem in polnilnikom
  • Z zložljivim lokom za zaščito rastlin

Človeku in okolju prijazna košnja: brez hrupa in izpušnih plinov z akumulatorsko kosilnico z nitko AL-KO, zmagovitim pripomočkom za oblikovanje robov in vogalov trate na področju „nega trate“.


Akumulatorska kosilnica z nitko AL-KO GT 2000 – nega trate brez napora za začetnike, naprava iz družine EasyFlex

Model AL-KO GT 2000 prepriča z odličnimi rezultati dela v priznani kakovosti AL-KO. Zelo tiho in brez izpušnih plinov opravlja močna akumulatorska kosilnica z nitko svoje delo v vašem vrtu. Majhna teža naprave in enostavno upravljanje z nastavljivim dodatnim ročajem olajšata delo v vrtu.


Tehnične podrobnosti akumulatorske kosilnice z nitko AL-KO GT 2000 Li-Ion

Z maso samo 1,9 kg skupaj z akumulatorjem in ergonomsko nastavljivim dodatnim ročajem je AL-KO GT 2000 prenosna naprava, ki jo z lahkoto upravlja vsak lastnik vrta. S širino rezanja 25 cm omogoča precizno košnjo na robu trate, pod grmi in ob zidovih. Zmogljiv Li-ionski akumulator 20 V z dolgo življenjsko dobo se napolni v približno 50 minutah. Samodejno podaljševanje nitke. Zložljiv lok za zaščito rastlin varuje drevesa in druge rastline ter preprečuje preveliko obrabo nitke ob zidovih in ograjah.
Preprosto priročna: kompaktna akumulatorska kosilnica z nitko AL-KO je zelo primerna za začetnike. Tiho delovanje ne moti vaših sosedov – kosite lahko skoraj ob vsaki uri dneva, neodvisno od strogih določil o kaljenju miru.
En akumulator, številne vrtne naprave: GT 2000 je član vaše družine akumulatorskih naprav EasyFlex. Če že imate katero od naprav Easy-Flex, tudi zanjo lahko uporabite ta akumulator. Vaša prednost: Naša dvoletna garancija proizvajalca velja tudi za vgrajeni akumulator.
Opomba: velikosti površin za košnjo in trajanje teka naših akumulatorskih naprav lahko odstopajo od realnega stanja, ki je odvisno od lastnosti trave (višina, gostota, vlažnost itd.).


Nakup AL-KO GT 2000 in druge možnosti

AL-KO GT 2000 lahko kupite pri nas v spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin. To je idealna naprava, če iščete lahko in priročno akumulatorsko kosilnico z nitko. Če potrebujete akumulatorsko kosilnico z nitko za večje površine ali zahtevnejša območja, vam priporočamo kosilnico z nitko AL-KO GT 4030.


Naše prednosti za vas:

Naša dvoletna garancija proizvajalca velja tudi za akumulator te naprave. Datum nakupa: od 01.06.2017.

Tehnični podatki

Združljive akumulatorji Združljive akumulatorji, Združljive akumulatorji
blagovno znamko blagovno znamko
Gred NE
Nadomestni kolut "331 NE
Družina akumulatorja Easy Flex 20V maks.
Vrtljiva rezalna glava NE
Podaljševanje nitke Podaljševanje nitke
Možnost teleskopiranja NE
Tip pogona Akumulator
Linija izdelkov Easy
Navodila za uporabo Download 0 (0.00 B)
Varnostni listi Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.