solo® by AL-KO 36 V baterijsko večnamensko orodje MT 42.2 vključno z baterijo, polnilnikom in nastavki

Številka izdelka: 127682 Kmalu spet na voljo
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Osnovna naprava za večnamensko orodje MT42.2
  • Vključno CSA 4220.2 nastavek verižne žage z vrtljivo rezalno glavo
  • Vključuje nastavek za škarje za živo mejo HTA 4245.2 z vrtljivo rezalno glavo
  • Vključno z baterijo B 200 Li 36V (40 V max.) 5 Ah
  • Vključno s polnilnikom C 130 Li

Baterijsko večnamensko orodje solo® by AL-KO 36 V MT 42.2 - variabilno vsestransko orodje v kompletu z baterijo, visinoko verižno žago in škarjami za živo živo mejo

Akumulatorsko večnamensko orodje MT 42.2 vam služi kot škarje za visoko živo mejo ali palice, odvisno od izbranega nastavka. Je vaš uporaben, energijsko varčen pomočnik za najpomembnejša dela na vrtu doma. Zahvaljujoč sistemu za hitro menjavo je pritrditev nastavkov otroška igra – in to z lahkoto storijo tudi vrtnarji, ki nimajo tehničnega znanja.

Vse v - svetlobi in brez emisij

Komplet s priloženimi nastavki, kot so škarje in škarje za živo mejo, ima širok nabor za številna opravila na vrtu. Naklon škarje za palice in škarje za živo mejo lahko nastavite z enim pritiskom na gumb. Tu so zagotovljene številne ugodnosti. Pri vodenju naprave ne moti niti kabel, niti se obremenitev bencinskega motorja in rezervoarja ne vleče – precejšnje olajšanje, zlasti pri delu nad glavo. Velika delovna površina je tudi tu prednost - s podaljškom MTA 42.2 (na voljo posebej) je mogoče obseg razširiti za 80 cm. Preklopite iz ekološkega v močni način zahvaljujoč dvostopenjskemu nadzoru hitrosti.

1x baterija (36 V / 5,0 Ah) in polnilec sta vključena v obseg dobave. Vključeni so tudi opisani članki.

Osnovna naprava, ki jo napaja 36 V (5 Ah) Li-ion baterija iz družine AL-KO 36 V, predstavlja osnovo za učinkovito košnjo, košnjo in obrezovanje brez emisij in hrupa. Baterija je primerna za vse naprave družine AL-KO 36 V. Več o tem tukaj.

Kupite akumulatorsko večnamensko orodje solo znamke AL-KO MT 42.2 in alternative

Kupite to akumulatorsko večnamensko orodje MT 42.2 zdaj v naši spletni trgovini ali pri enem od naših specializiranih trgovcev. Če želite večnamensko orodje s klasičnim motorjem z notranjim izgorevanjem, vam priporočamo bencinsko multitool MT 130 (št. artikla 127634).

Tehnični podatki

Tip pogona Akumulator
Družina akumulatorja AL-KO 36 V
Number of Battery Slots 1 ST
Neto teža v kg 2.2 KG
Line diameter (mm) 2 MM
Line length (cm) 450 CM
Max. Hitrost verige 14
Napetost verige brez orodja
Maks. električno polnjenje Ah"379 5
Mera dolžina karton cm 99 CM
Združljive akumulatorji 113280, 113524
Načelo rezanja Nasprotni rezni varnostni nož
Dolžina reza v mm 450 MM
Dolžina meča v cm 25 CM
Angle adjustment Yes
Linija izdelkov PREMIUM pro
Znamka solo® by AL-KO
Navodila za uporabo Download (921.96KB)
Download (1.96MB)
Download (3.61MB)
Download (12.45MB)
Download (4.16MB)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.