solo® by AL-KO 36 V akumulatorsko večnamenska osnovna naprava MT 42.2

Številka izdelka: 127633 Majhna zaloga
We cannot give an exact delivery date at the moment.
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Večnamenska osnovna naprava za nego dreves, žive meje in trate
  • Dobavljivi dodatni nastavki: škarje za živo mejo, škarje za palice, motorna kosa z vrvico in nožem
  • Enostaven za delo zahvaljujoč nizki teži in ergonomskim ročajem
  • Tiho, brez emisij - brez nadležnih kablov zahvaljujoč delovanju na baterije
  • Dvostopenjski nadzor hitrosti

Osnovna akumulatorska večnamenska naprava solo® by AL-KO 36 V MT 42.2 - variabilni vsestranski

Glede na izbrani nastavek lahko akumulatorsko večnamensko orodje MT 42.2 uporabljate kot škarje za živo mejo, škarje za palice, škarje za travo in škarje (nastavki niso priloženi). Je vaš uporaben, energijsko varčen pomočnik za najpomembnejša dela na vrtu doma. Zahvaljujoč sistemu za hitro menjavo je pritrditev nastavkov otroška igra – in to z lahkoto storijo tudi vrtnarji, ki nimajo tehničnega znanja.

Večkratna uporaba - lahka in brez emisij

Večnamensko orodje s svojimi dodatnimi nastavki, kot so škarje, škarje za živo mejo, škarje za travo (visokokakovostna glava hitre in enostavne vrvice za enostavno vstavljanje niti in hitro navijanje rezalne vrvice) in nastavkom za nož ima širok nabor za številna opravila na vrtu. Naklon škarje za palice in škarje za živo mejo lahko nastavite z enim pritiskom na gumb, kar zagotavlja večkratno uporabo. Pri vodenju naprave ne moti niti kabel, niti se obremenitev bencinskega motorja in rezervoarja ne vleče – precejšnje olajšanje, zlasti pri delu nad glavo. Velika delovna površina je tu tudi prednost - s podaljškom se lahko obseg poveča za 80 cm. Preklopite iz ekološkega v močni način zahvaljujoč dvostopenjskemu nadzoru hitrosti.

Osnovna naprava, ki jo napaja 36 V (4/5 Ah) Li-ion baterija iz družine AL-KO 36 V, predstavlja osnovo za učinkovito košnjo, košnjo in obrezovanje brez emisij in hrupa. Baterija in polnilec nista priložena. Baterija je primerna za vse naprave družine AL-KO 36 V. Več o tem tukaj.

Kupite baterijsko osnovno napravo za večnamensko orodje solo® by AL-KO MT 42.2 in alternative

Kupite to osnovno napravo za več orodij MT 42.2 zdaj v naši spletni trgovini ali pri enem od naših specializiranih trgovcev.

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 127633
EAN 4003718063011
Neto teža v kg 2.2 KG
Možnost teleskopiranja NE
Linija izdelkov PREMIUM pro
Znamka solo® by AL-KO

Engine

Tip pogona Akumulator

Power supply

Družina akumulatorja AL-KO 36 V
Združljive akumulatorji 113280, 113524

Prenosi

Navodila za uporabo Download (3.61MB)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.