Osnovna naprava AL-KO MT 40 36 V

Številka izdelka: 113611 Kmalu spet na voljo
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Večnamenska osnovna naprava za nego drevja, žive meje in trate
  • Dobavljivi opcijski nastavki: škarje za živo mejo, visoka žaga za veje, kosilnica z nitko in motorna kosa
  • Preprosto delo zahvaljujoč majhni teži in nosilnemu pasu (opcija)
  • Tiho in brez izpušnih plinov – brez motečega kabla zahvaljujoč akumulatorskemu napajanju
  • To je model iz družine naprav AL-KO 36 V , zato je brez akumulatorja in polnilnika

 

Žaganje vej, obrezovanje žive meje in košnja s samo eno napravo. AL-KO 36 V Multitool je priročen in vsestranski pripomoček za nego domačega vrta.

 

 

AL-KO Multitool MT 40 – univerzalna naprava iz družine AL-KO 36 V

 

Akumulatorska osnovna naprava AL-KO 36 V Multitool MT 40 odvisno od izbranega nastavka služi kot škarje za živo mejo, visoka žaga za veje, kosilnica z nitko ali kot kombinacija motorne kose in kosilnice z nitko.
Kot lahka, priročna, z individualno nastavljivimi ročaji ali nosilnim pasom na nekaterih nastavkih opremljena osnovna naprava vam služi kot koristen pripomoček za najpomembnejša dela v domačem vrtu. Zahvaljujoč sistemu za hitro menjavanje nastavkov brez uporabe orodja je nameščanje nastavkov otročje preprosto – tudi za ljubiteljske vrtnarje brez tehničnega znanja.
Napajanje Multitool MT 40 je izvedeno z akumulatorjem AL-KO 36 V, zato pri mobilni uporabi ni potreben električni kabel. Delovanje ne povzroča izpušnih plinov, hrupa in vibracij. Prednost za vas: isti akumulator lahko uporabite za vse naprave iz družine AL-KO 36 V.

 

Tehnični podatki za AL-KO Multitool MT 40

 

MT 40 je osnovna naprava za nastavke: kosilnica z nitko GTA 4030, motorna kosa / kosilnica z nitko BCA 4030, škarje za živo mejo HTA 4045 in visoka žaga za veje CSA 4020. Da bi dosegli pravo delovno višino, je nastavkoma HTA in CSA priložen podaljšek držala z dolžino 70 cm.
Z majhno maso osnovne naprave samo 1 kg, nosilnim pasom na nastavkih HTA in CSA, ozko konstrukcijo in neodvisnim akumulatorskim obratovanjem vam osnovna naprava omogoča delo v telesu prijazni drži. Pri upravljanju naprave ni oviranja zaradi električnega kabla, ni treba premagovati teže bencinskega motorja in rezervoarja – to pa je občutno olajšanje zlasti pri delih nad glavo. Občutna prednost je tudi veliko delovno območje – s podaljškom do delovne višine 4 m.
Z napajanjem iz Li-ionskega akumulatorja iz družine 36 V osnovna naprava daje dobro podlago za učinkovito košnjo brez emisij in hrupa. Veliki akumulator 36 V / 5 Ah ima za približno 1/3 daljši čas delovanja kot mali akumulator 4 Ah. S časom delovanja 30 do 75 minut je, odvisno od nastavka, mogoče preprosto izvajati različna dela. Zahvaljujoč Li-ionskim celicam je akumulator obstojen, ne potrebuje vzdrževanja in nima lastnega praznjenja ter spominskega efekta. Polnjenje je preprosto tudi za uporabnike brez tehničnega znanja.

 

Nakup AL-KO 36 V Multitool MT 40 in druge možnosti

 

Osnovno napravo AL-KO 36 V Multitool MT 40 lahko kupite pri nas v spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin. Obstojen akumulator (štev. art. 113 524, 5 Ah / 113280, 4 Ah) in polnilnik (štev. art. 113 281) kot dodatni pribor nista v obsegu dobave.
Kot nastavki so dobavljivi: škarje za živo mejo HTA 4045 (štev. art. 113613), kosilnica z nitko GTA 4030 (štev. art. 113614), kombinacija kosilnice z nitko in motorne kose BCA 4030 (štev. art. 113615) in visoka žaga za veje CSA 4020 (štev. art. 113612).

 

Naše prednosti za vas:

 

Naša dvoletna garancija proizvajalca velja tudi za akumulator te naprave. Datum nakupa: od 01.06.2017. (akumulator ni v obsegu dobave)

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 113611
EAN 4003718058468
Neto teža v kg 1 KG
dim. Dolžina cm brez škatle 105 CM
Bruto teža v kg 1.76 KG
Mera dolžina karton cm 108 CM
Linija izdelkov Comfort
Znamka AL-KO

Power supply

Tip pogona Akumulator
Družina akumulatorja AL-KO 36 V
Združljive akumulatorji Združljive akumulatorji, Združljive akumulatorji
Vklj. 22% DDV plus Strošek dostave

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.