Nastavek za motorno koso AL-KO BCA 4030

Številka izdelka: 113615 Takoj na voljo
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Lahek, priročen nastavek za motorno koso za osnovno napravo MT 40
  • Glava z nitko / noži za precizno košnjo
  • Širina rezanja 30 cm / 23 cm po želji uporabnika
  • Preprosto upravljanje z avtomatiko na dotik in nastavljiv dodatni ročaj
  • Tiho, od električnega omrežja neodvisno delovanje brez izpušnih plinov z osnovno napravo MT 40 iz družine EnergyFlex

 

Žaganje vej, obrezovanje žive meje in košnja s samo eno akumulatorsko napravo. AL-KO 36V - Multitool je priročen in vsestranski pripomoček za nego domačega vrta.

 

 

Iz nastavka BCA 4030 in osnovne naprave MT 40 nastane kosilnica z nitko oz. motorna kosa.

 

Če imate AL-KO Multitool MT 40, to osnovno napravo z uporabo nastavka BCA 4030 preprosto pretvorite v malo, priročno in lahko akumulatorsko kosilnico z nitko ali motorno koso. Zahvaljujoč sistemu za hitro menjavanje nastavkov brez uporabe orodja je nameščanje nastavkov preprosto.
Tudi menjavo glave z nitko za precizno oblikovanje robov trate, vogalov in območij okrog dreves z robustnim kovinskim nožem za košnjo travnika in goščave lahko opravite brez uporabe orodja.
Z lahkim nastavkom, ki povzroča le malo vibracij, lahko kosite bodisi z nitko bodisi kot s pravo motorno koso. Zahvaljujoč akumulatorski osnovni napravi imate veliko svobodo premikanja in vam ni treba paziti na kabel. Delo poteka tiho, brez emisij in skoraj brez vzdrževanja – torej neodvisno od določil o kaljenju miru.
V razstavljenem stanju lahko osnovno napravo MT 40 in nastavek BCA 4030 transportirate in shranite na majhnem prostoru.

 

Tehnični podatki nastavka za motorno koso AL-KO BCA 4030

 

Vsestranska uporaba zaradi zamenljive rezalne glave: 23 cm dolg kovinski nož zagotavlja učinkovito delo tudi v gostem rastju in v območju korenin. S preprostim posegom kovinski nož lahko zamenjate s prizanesljivo glavo z nitko za širino rezanja 30 cm. Ustrezno dolžino nitke med košnjo nastavljate z avtomatiko na dotik tako, da se z rezalno glavo preprosto dotaknete tal.
Nastavek za motorno koso BCA 4030 vključno z akumulatorjem in osnovno napravo ima maso samo 4,2 kg, zato je njegovo upravljanje lahko in preprosto. Pri tem daje Li-ionski akumulatorAL-KO 36V / 5 Ah iz družine AL-KO 36V dovolj energije za 40 minut košnje – idealno za uporabo v domačem vrtu. Prazen akumulator se ponovno napolni v približno 2 urah.

 

Nakup nastavka za motorno koso AL-KO BCA 4030 in druge možnosti

 

Nastavek za motorno koso / kosilnico z nitko AL-KO BCA 4030 lahko kupite pri nas v spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin. Iz nastavka in AL-KO Multitool MT 40 nastane precizna, zmogljiva kosilnica z nitko oz. motorna kosa.
Če želite Multitool uporabljati za druge namene, vam priporočamo nastavek za verižno žago CSA 4020 (štev. art. 113612) ali nastavek za škarje za živo mejo HTA 4045 (štev. art. 113613). Če iščete cenovno ugoden nastavek za kosilnico z nitko brez noža, priporočamo GTA 4030 (štev. art. 113614).

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 113615
EAN 4003718058505
Neto teža v kg 1.8 KG
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 96
Delovna širina kosa z nit cm 30 CM
Delovna širina kosa z nožem cm 23 CM
Znamka AL-KO
Linija izdelkov Comfort

Engine

Tip pogona Akumulator

Power supply

Družina akumulatorja AL-KO 36 V

Download Manuals

Navodila za uporabo Download (9.29MB)
Št. izdelka: 113479 Takoj na voljo
11,90 €
Vklj. 22% DDV plus Strošek dostave

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.