Motorna kosa AL-KO BC 400 B

Številka izdelka: 113784 Kmalu spet na voljo
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Večnamenska, zelo lahka in priročna motorna kosa za neodvisno delo na terenu
  • 2-taktni motor s preprostim zagonom na poteg, dvakrat uležajeno ročično gredjo in robustnim kotnim gonilom se odlikuje z dolgo življenjsko dobo
  • Kovinska zaščita rezervoarja za gorivo daje veliko varnost in dolgo življenjsko dobo
  • Precizno vodenje z nastavljivim in udobnim kolesarskim ročajem. Vgrajeni upravljalni elementi
  • Glava z nitko Fast&Easy. Preprosto vdevanje in navijanje nitke brez odpiranja glave za nitko.

Odlično napredovanje pri delu, z varnim vodenjem in dodatno zaščito. To je odlika bencinskih motornih kos AL-KO – naših prilagodljivih, učinkovitih, zmogljivih in univerzalnih naprav za nego trate.


Bencinska motorna kosa AL-KO BC 400 B – prilagodljiva rešitev z dodatno varnostjo

Kosite neodvisno, kjer koli želite: AL-KO BC 400 B prepriča z odličnimi rezultati dela v priznani kakovosti AL-KO. Brez kabla in časa za polnjenje akumulatorja opravlja motorna kosa s širino rezanja 41 cm (nitka) ali 25 cm (nož) svoje delo v velikem vrtu, na travniku, na strmini in povsod tam, kamor ne morete s svojo kosilnico in kadar potrebujete res učinkovito napravo.
Da bo vaše delo varno in neutrudljivo, je motorna kosa opremljena s kolesarskim ročajem. Z nosilnim pasom, ki prenaša težo naprave na ramena, je omogočeno precizno vodenje motorne kose. Avtomatika na dotik zagotavlja vedno optimalno dolžino nitke (razen pri delu z nožem).
Robustna kovinska zaščita rezervoarja omogoča dolgo življenjsko dobo in pomaga pri varovanju okolja.


Tehnične podrobnosti bencinske motorne kose AL-KO BC 400 B

Motorna kosa je opremljena z 2-taktnim motorjem najnovejše generacije z lahkim zagonom in močjo 1,25 kW. Zaradi njene varnosti in udobja jo lahko varno uporabljajo tudi začetniki in ljubiteljski vrtnarji. Z njo boste uspešni na vsakem zemljišču – na velikih travnih površinah, v visoki travi, na živi meji ali v goščavi.
Univerzalnost zaradi zamenljive rezalne glave: glavo z nitko za širino rezanja 41 cm z lahkoto zamenjate s priloženim kovinskim nožem 25 cm – da boste učinkovito delali tudi na bolj ali manj zahtevnem terenu! Preprosto ravnanje s koso in nastavljiv, oblazinjen nosilni pas z zaščito bokov sta zagotovilo za učinkovito in hitro opravljeno delo na površinah in ob ograjah ter zidovih. Z avtomatiko na dotik med košnjo z lahkoto nastavljate optimalno dolžino nitke. Pri tem se z glavo kose preprosto dotaknete tal (razen pri delovanju z nožem).
Brez kabla in časa za polnjenje akumulatorja – vaša prednost na velikih travnih površinah in odročnih legah.
Za vašo varnost in okolje: kljub močnemu bencinskemu motorju motorno koso BC 400 B zahvaljujoč ergonomski konstrukciji, odlični razporeditvi teže, udobnemu ročaju in nosilnim elementom preprosto in varno uporabljajo tudi začetniki in ljubiteljski vrtnarji. Čvrsta, obstojna kovinska zaščita rezervoarja varuje pred poškodbami in zanesljivo preprečuje razlitje bencina.


Nakup AL-KO BC 400 B in druge možnosti

AL-KO BC 400 B lahko kupite pri nas v spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin. To je odlična naprava za vas, če iščete vsestransko bencinsko motorno koso z nitko in kovinskim nožem za udobno delo ter z izredno prilagodljivostjo pri uporabi na vrtu in na srednje veliki površini. Za pripravo bencinske mešanice priporočamo univerzalno olje AL-KO za dvotaktne motorje (št. izdelka 112896), ki ne povzroča dima in se samodejno meša.

Tehnični podatki

Tip pogona Bancin
Kubična motorja v ccm 39.8
Moč v kW 1.25 KW
Število gibov motorja o/mon 7000
Neto teža v kg 7.7 KG
Število valjev motorja 1
Električni zagon NE
Vrvica velikosti M10 x 1,25 Levi navoj
Bruto teža v kg 12 KG
Prostornina rezervoarja za gorivo v litrih 1 L
Vrsta rezalne glave Hitro navijanje
Podaljševanje nitke Avtomatika na dotik
Premer niti (mm) 2.4 MM
Dolžina niti (cm) 500 CM
Primer DA
Mera dolžina karton cm 183 CM
Mešanica olja in bencina 1:50
Sistem za enostaven zagon NE
Stikalo "Pripravljen za zagon" NE
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 114
Autochoke voljo NE
Moč v KM 1.7 PS
Gred NE
Premer stebla v mm 26 MM
Delovna širina kosa z nit cm 41 CM
Delovna širina kosa z nožem cm 25 CM
Linija izdelkov Comfort
Znamka AL-KO
Navodila za uporabo Download (16.5MB)
Izjave o skladnosti Download (109.6KB)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.