Električna motorna kosa AL-KO BC 1000 E

Številka izdelka: 112923 Majhna zaloga
We cannot give an exact delivery date at the moment.
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Močan elektromotor 1.000 W za košnjo brez emisij
  • Varno rokovanje zahvaljujoč perfektni uravnoteženosti in nosilnemu pasu
  • Preprosto upravljanje z dodatnim ročajem in avtomatiko na dotik
  • Tiha košnja v bivalnem okolišu ob kateri koli uri dneva
  • Preprosto razstavljiva za spravilo in transport

Tiha, okolju prijazna košnja velikih površin, brez emisij Temu so namenjene električne kose AL-KO, naši mobilni paketi moči za košnjo z elektriko.


Kosilnica AL-KO BC 1000 E – učinkovita košnja tudi velikih površin

Velika zmogljivost omogoča hitro izvedbo košnje na veliki površini s preprostim upravljanjem: model AL-KO BC 1000 E prepriča z odličnimi rezultati dela v priznani kakovosti AL-KO. Brez izpušnih plinov in hrupa zmogljiva električna kosa s širino rezanja 35 cm opravi svojo nalogo tudi v večjih vrtovih. Dobro uravnoteženje, nastavljiv dodatni ročaj in udobna avtomatika na dotik za vsak trenutek ustrezno dolžino nitke zagotavljajo varno in preprosto rokovanje z motorno koso. Nadaljnja prednost je deljivo držalo, ki poenostavi spravilo in transport naprave.


Tehnične podrobnosti AL-KO BC 1000 E

Ker je električna motorna kosa opremljena s tihim elektromotorjem 1000 W najnovejše generacije, motorna kosa brez emisij predstavlja pravi paket moči. Z njo učinkovito delate na vsakem zemljišču – na veliki travni površini, v visoki travi, na živi meji ali v gostem rastju.
Velika glava z nitko in širino rezanja 35 cm omogoča učinkovito delo in hitro izvedbo košnje. Z avtomatiko na dotik med košnjo brez težav ohranjate optimalno dolžino nitke. Pri tem se z glavo kose preprosto dotaknete tal.
Za vašo varnost: kljub veliki moči vam BC 1000 E s svojo ergonomsko obliko, optimalno razporeditvijo teže ter velikimi in udobnimi upravljalnimi elementi nudi tolikšno varnost, kot si jo pri delu v svojem vrtu želite. Zahvaljujoč v elektromotorju vgrajeni tehnologiji ni težav s tipičnimi pojavi, kot so hrup, izpušni plin, prah itd. Zato jo lahko varno uporabljajo tudi ljubiteljski vrtnarji in začetniki, ki šele vstopajo v svet motornih kos.
Vaša zelena" prilagodljivost: tiho delovanje ne moti vaših sosedov – košnjo lahko opravite skoraj ob vsaki uri dneva, neodvisno od razmeroma strogih določil o kaljenju miru.


Nakup AL-KO BC 1000 E in druge možnosti

AL-KO BC 1000 E lahko kupite pri nas v spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin. Ta motorna kosa je zelo primeren izdelek za vas, če iščete zmogljivo, okolju prijazno napravo za svoj vrt ali večjo zunanjo površino.
Če potrebujete še močnejšo električno motorno koso z opcijskim kovinskim nožem za najzahtevnejši teren, vam priporočamo motorno koso AL-KO BC 1200 E. Za uporabo na majhnem vrtu s številnimi koti in vogali ter ozkimi robovi trate so najprimernejše kosilnice z nitko AL-KO GTE 350 do GTE 550.

"
...

Tehnični podatki

Številka izdelka 112923
EAN 4003718044881
Neto teža v kg 3.9 KG
Bruto teža v kg 4.9 KG
Podaljševanje nitke Avtomatika na dotik
Premer niti (mm) 2.5 MM
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 96
Gred DA
Premer stebla v mm 25 MM
Delovna širina kosa z nit cm 35 CM
Delovna širina kosa z nožem cm 23 CM
Linija izdelkov Premium
Znamka AL-KO

Engine

Tip pogona Električni

Cutting System

Dolžina niti (cm) 450 CM

Handle system

Nastavljiv ročaj DA

Prenosi

Navodila za uporabo Download (3.47MB)
Vklj. 22% DDV plus Strošek dostave

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.