Bencinski Multitool AL-KO BC 260 MT

Številka izdelka: 113787 Takoj na voljo

Vsestranski talent BC 260 MT, komplet. Močna bencinska motorna kosa za vsestransko uporabo na vrtu. Sestavljanje po želji. Na razpolago so naslednje možnosti:

  • Kovinski rezalni nož za košnjo (delovna širina 25 cm)
  • Kolut z nitko Fast&Easy (širina rezanja 41 cm)
  • Visoka žaga za veje (dolžina meča 25 cm)
  • Škarje za živo mejo (dolžina rezanja 39 cm)

Deljivo držalo za preprostejši transport in spravilo na manjšem prostoru. Vključno s podaljškom držala 80 cm. Preprosto upravljanje s prijetno oblazinjenim zaprtim obročastim ročajem z naslonom

Vseeno, katera dela opravljate v svojem vrtu – naš prilagodljiv in močan Multitool vam je vedno v veliko pomoč.

Tehnični podatki

Primer DA
Gred DA
Mazanje verige samodejno
Linija izdelkov Comfort
blagovno znamko blagovno znamko
Zategovanje verige brez orodja NE
Autochoke voljo DA
Načelo rezanja Nasprotni rezni varnostni nož
Tip motorja 2-taktni
Tip noža Brušeni z diamanti
Tip pogona Bancin
Regulacija pretok olja DA
Napetost verige z orodjem
Navodila za uporabo Download 0 (0.00 B)
Izjave o skladnosti Download 0 (0.00 B)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.