Bencinska motorna kosa AL-KO BC 223 L-S

Številka izdelka: 113691 Takoj na voljo
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Zelo lahka, priročna motorna kosa za neodvisno delo
  • 2-taktni motor s preprostim zagonom na poteg
  • Varno in udobno vodenje zahvaljujoč zaprtemu ročaju z naslonom (obroču)
  • Udobno podaljševanje nitke z avtomatiko na dotik, preprost transport in skladiščenje zaradi deljivega držala
  • Dvakrat daljša življenjska doba zaradi dvojnega uležajenja ročične gredi

Učinkovita košnja z lahko napravo in varnim vodenjem. Temu so namenjeni vstopni modeli bencinskih kos AL-KO, naši priročni kompaktni modeli za košnjo trate.


Bencinska motorja kosa AL-KO BC 223 L-S – kompaktna rešitev za mobilno uporabo

Kosite neodvisno kjer koli želite: AL-KO BC 223 L-S prepriča z odličnimi rezultati dela v priznani kakovosti AL-KO. Idealna naprava za odstranjevanje goščave in trave ter košnjo ob zidu, ograji in drugih ovirah. Brez kabla in časa za polnjenje akumulatorja opravlja vstopni model med bencinskimi kosami s širino rezanja 41 cm (nitka) svoje delo v velikem vrtu, na travniku in delu zemljišča z številnimi koti in vogali. S to motorno koso lahko delate na mestih, ki za vašo kosilnico niso dostopna. Majhna teža, nastavljiv ročaj (L-ročaj/obroč), udobna avtomatika na dotik za vsak trenutek optimalno dolžino nitke zagotavljajo zelo varno in preprosto ravnanje s koso.
Nadaljnja prednost modela za neodvisnost dela je zložljivo držalo, ki poenostavi spravilo in transport naprave.


Tehnične podrobnosti AL-KO BC 223 L-S

To je učinkovit pripomoček z 2-taktnim motorjem najnovejše generacije, preprostim zagonom in močjo 0,7 kW, ki ga zaradi njegove varnosti in udobja lahko uporabljajo tudi začetniki in ljubiteljski vrtnarji. Lahko in deljivo aluminijasto držalo.
Velika glava z nitko s širino rezanja 41 cm, majhna masa, samo 5,0 kg, in enostavno ravnanje z ergonomskim obloženim ročajem omogočajo učinkovito delo in hitro košnjo tako na trati kot tudi ob ograjah in zidovih. Z avtomatiko na dotik med košnjo z lahkoto nastavljate optimalno dolžino nitke. Pri tem se z glavo kose preprosto dotaknete tal.
Neodvisna od časa teka akumulatorja in elektrike. Napravo je mogoče prevažati v osebnem avtu – zahvaljujoč deljivemu držalu.


Nakup AL-KO BC 223 L-S in druge možnosti

AL-KO BC 223 L-S lahko kupite pri nas v spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin. To je odličen pripomoček, če iščete lahko in priročno razstavljiva bencinsko motorno koso z rezalno nitko za delo v svojem vrtu ali na velikih površinah. Za pripravo bencinske mešanice priporočamo univerzalno olje za dvotaktne motorje AL-KO (štev. art. 112896), ki ne povzroča dima in se samodejno meša.
Če iščete motorno koso s ploščatim kovinskim nožem za natančno delo tudi na zahtevnih mestih, vam priporočamo AL-KO BC 223 B. Če potrebujete več moči za večje površine in zahteven teren, so najboljša rešitev bencinske motorne kose AL-KO serij Comfort in Premium.

Tehnični podatki

Delovna širina kosa z nit cm 41
Linija izdelkov Easy
Število gibov motorja o/mon 9500
Gred DA
Nadomestni kolut "331 NE
Autochoke voljo NE
Električni zagon NE
Vibracije ahw (m/s^2) 7.5
Tip motorja 2-taktni
blagovna znamka Blagovna znamka
Negotovost merjenja KpA, dB (A) 2
Razina zv.mjere moči LwA dB (A) 110
Kubična motorja v ccm 22
Razina zvočni tlak po LpA [dB (A]) 102
Moč v KM 1
Tip pogona Bancin
Moč v kW 0.7
Sistem za enostaven zagon NE
Primer DA
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 112
Premer stebla v mm 26
Število valjev motorja 1
Stikalo "Pripravljen za zagon" NE
K vrednost (m/s^2) 2
Prostornina rezervoarja za gorivo v litrih 0.55
Navodila za uporabo Download 0 (0.00 B)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.