Akumulatorski Multitool solo by AL-KO MT 42 Power Flex v kompletu

Številka izdelka: 127588 Majhna zaloga
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • <b>Vključno s škarjami za živo mejo, visoko žago za veje, polnilnikom in akumulatorjem (7,5 Ah)</b>
  • Ena naprava za različne namene
  • Udobno delo zaradi majhne teže in ročaja v obliki obroča
  • Tiho delovanje brez izpušnih plinov in kabla zahvaljujoč akumulatorskemu napajanju
  • Dolgotrajen tek zahvaljujoč zelo močnemu Li-ionskemu akumulatorju 42 V / 7,5 Ah Power Flex
  • <br/> <p>Večnamenska akumulatorska naprava za veje, živo mejo in travo (opcijski pribor kosilnica z nitko / motorna kosa BCA 4235 (štev. art. 127463)), neodvisna, brez emisij. solo by AL-KO

Tehnični podatki

blagovno znamko blagovno znamko
Družina akumulatorja Power Flex 42V maks.
Navodila za uporabo Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)
Download 2 (0.00 B)
Download 3 (0.00 B)
Download 4 (0.00 B)
Varnostni listi Download 0 (0.00 B)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.