Akumulatorski Multitool AL-KO MT 40 36 V (komplet)

Številka izdelka: 113826 Majhna zaloga
expected to be with you on 24.06.2024
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Vključno s škarjami za živo mejo, visoko žago za veje, polnilnikom in akumulatorjem (4 Ah)
  • Večnamenska osnovna naprava za nego drevja in žive meje
  • Preprosto delo zahvaljujoč majhni teži in nosilnemu pasu (opcija)
  • Tiho in brez izpušnih plinov – brez motečega kabla zahvaljujoč akumulatorskemu napajanju

 

Žaganje vej in rezanje žive meje s samo eno napravo. AL-KO 36 V-Multitool je priročen in vsestranski pripomoček za nego domačega vrta.


Kot lahka, priročna, z individualno nastavljivimi ročaji ali nosilnim pasom na nekaterih nastavkih opremljena osnovna naprava vam služi kot koristen pripomoček za najpomembnejša dela v domačem vrtu. Zahvaljujoč sistemu za hitro menjavanje nastavkov brez uporabe orodja je nameščanje nastavkov otročje preprosto – tudi za ljubiteljske vrtnarje brez tehničnega znanja.
Napajanje Multitool MT 40 je izvedeno z akumulatorjem 36 V, zato pri mobilni uporabi ni potreben električni kabel. Delovanje ne povzroča izpušnih plinov, hrupa in vibracij. Prednost za vas: isti akumulator lahko uporabite za vse naprave iz družine 36 V.

 

 

 

Tehnični podatki AL-KO Multitool MT 40

 


Z majhno maso osnovne naprave samo 1 kg, ozko konstrukcijo in neodvisnim akumulatorskim obratovanjem vam osnovna naprava omogoča delo v telesu prijazni drži. Pri upravljanju naprave ni oviranja zaradi električnega kabla, ni treba premagovati teže bencinskega motorja in rezervoarja – to pa je občutno olajšanje zlasti pri delih nad glavo.
Z napajanjem iz Li-ionskega akumulatorja iz družine 36 V osnovna naprava daje dobro podlago za učinkovito delo brez emisij in hrupa. Pri tem vam je na razpolago akumulator 36 V / 4 Ah. Zahvaljujoč Li-ionskim celicam je akumulator obstojen, ne potrebuje vzdrževanja in nima lastnega praznjenja ter spominskega efekta. Polnjenje je preprosto tudi za uporabnike brez tehničnega znanja. Škarje za živo mejo omogočajo dolžino rezanja 45 cm rezanje vej do debeline 20 mm. Z visoko žago za veje dosežete delovno višino 4 m. Veje do debeline 100 mm ne predstavljajo težav, dolžina rezanja 20 cm pa je ravno prava za nego drevja.

 

Nakup AL-KO Multitool MT 40 v kompletu in druge možnosti

 

AL-KO Multitool MT 40 v kompletu lahko kupite pri nas v spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin.
Dobavljamo naslednje priključke: nastavek za kosilnico z nitko GTA 4030 (štev. art. 113614) in kombiniran nastavek kosilnica z nitko / motorna kosa BCA 4030 (štev. art. 113615).

 

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 113826
EAN 4003718061222
Neto teža v kg 1 KG
Bruto teža v kg 2.4 KG
Linija izdelkov Comfort
Znamka AL-KO

Power supply

Družina akumulatorja AL-KO 36 V

Prenosi

Navodila za uporabo Download (921.96KB)
Download (1.96MB)
Download (2.43MB)
Download (3.23MB)
Download (2.9MB)
Izjave o skladnosti Download (114.27KB)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.