Akumulatorska motorna kosa solo by AL-KO GT 4235

Številka izdelka: 127436 Kmalu spet na voljo
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Močan akumulator 42 V Li-ion iz družine PowerFlex za kosilnice z nitko brez emisij
  • Tiha košnja z delo ob kateri koli uri dneva
  • Brez vibracij, odlično uravnoteženje
  • Ergonomski ročaji in majhna teža
  • Vključno s ploščatim nožem in glavo z nitko
  • <b>Brez</b> akumulatorja in polnilnika

Človeku in okolju prijazna košnja: brez hrupa in izpušnih plinov z akumulatorsko kosilnico z nitko AL-KO, zmagovitim pripomočkom za oblikovanje robov in vogalov trate na področju „nega trate“.


Akumulatorska kosilnica z nitko AL-KO GT 4235 – precizna nega trate na veliki površini

Inovativna tehnika akumulatorjev z veliko rezervo moči Paket moči AL-KO GT 4235 Li-Ion prepriča z odličnimi rezultati dela v priznani kakovosti AL-KO. Tiho in brez izpušnih plinov opravlja močna akumulatorska kosa svoje delo v vašem vrtu. Velika moč, velika širina rezanja, ergonomski kolesarski ročaj in delovanje brez vibracij olajšajo delo na vseh površinah in robovih vašega vrta.


Tehnične podrobnosti akumulatorske motorne kose AL-KO GT 4235 Li-Ion

Širina rezanja 25,5 cm (nož) skupaj z zmogljivim akumulatorjem 42 V in trajanjem delovanja do 100 minut omogočajo zelo učinkovito delo z akumulatorsko kosilnico AL-KO GT 4235 Li-Ion tudi na večji površini. Zmogljiva naprava ima dovolj moči za učinkovito delo tudi v najgostejšem rastju. Kolut z nitko in delovno širino 36 cm je v obsegu dobave. Dobro uravnotežena konstrukcija, ergonomsko oblikovan kolesarski ročaj in delovanje brez vibracij so zagotovilo za udobno in neutrudljivo delo. S pomičnim gumbom je mogoče preklopiti s hitrosti ECO na POWER.
Preprosto priročna: zmogljiva akumulatorska kosilnica z nitko AL-KO je zelo primerna za izkušene lastnike vrtov, ki pri delu želijo prihraniti veliko časa. Tiho delovanje ne moti vaših sosedov – kosite lahko skoraj ob vsaki uri dneva, neodvisno od strogih določil o kaljenju miru.
En akumulator, številne vrtne in gozdarske naprave: motorna kosa GT 4235 je član vaše družine naprav Power-Flex. Če že imate kako drugo napravo PowerFlex, pripadajoč akumulator preprosto vstavite v GT 4235. Če kot prvo napravo kupite KO 4235, obenem naročite še akumulator (štev. art. 127390) in polnilnik (štev. art. 127391) (nista v obsegu dobave). Vaša prednost: Naša dvoletna garancija proizvajalca velja tudi za akumulator za to vrtno napravo.
Opomba: velikosti površin za košnjo in trajanje teka naših akumulatorskih naprav lahko odstopajo od realnega stanja, ki je odvisno od lastnosti trave (višina, gostota, vlažnost itd.).


Nakup AL-KO GT 4235 in druge možnosti

AL-KO GT 4235 lahko kupite pri nas v spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin. To je odličen izdelek, če iščete zmogljivo in učinkovito akumulatorsko koso. Če potrebujete lahko, okretno akumulatorsko kosilnico z nitko z manjšo širino rezanja za majhne vogale in robove, vam priporočamo model AL-KO GT 2025.


Naše prednosti za vas:

Naša dvoletna garancija proizvajalca velja tudi za akumulator te naprave. Datum nakupa: od 01.06.2017.

Tehnični podatki

Zasnova motorja nima
Nadomestni kolut "331 NE
Družina akumulatorja Power Flex 42V maks.
Združljive akumulatorji Združljive akumulatorji
blagovno znamko blagovno znamko
Tip pogona Akumulator
Gred NE
Linija izdelkov Premium

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.