Akumulatorska motorna kosa solo® by AL-KO GT 4235

Številka izdelka: 127436
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Močan akumulator 42 V Li-ion iz družine PowerFlex za kosilnice z nitko brez emisij
  • Tiha košnja z delo ob kateri koli uri dneva
  • Brez vibracij, odlično uravnoteženje
  • Ergonomski ročaji in majhna teža
  • Vključno s ploščatim nožem in glavo z nitko
  • <b>Brez</b> akumulatorja in polnilnika

Človeku in okolju prijazna košnja: brez hrupa in izpušnih plinov z akumulatorsko kosilnico z nitko AL-KO, zmagovitim pripomočkom za oblikovanje robov in vogalov trate na področju „nega trate“.


Akumulatorska kosilnica z nitko AL-KO GT 4235 – precizna nega trate na veliki površini

Inovativna tehnika akumulatorjev z veliko rezervo moči Paket moči AL-KO GT 4235 Li-Ion prepriča z odličnimi rezultati dela v priznani kakovosti AL-KO. Tiho in brez izpušnih plinov opravlja močna akumulatorska kosa svoje delo v vašem vrtu. Velika moč, velika širina rezanja, ergonomski kolesarski ročaj in delovanje brez vibracij olajšajo delo na vseh površinah in robovih vašega vrta.


Tehnične podrobnosti akumulatorske motorne kose AL-KO GT 4235 Li-Ion

Širina rezanja 25,5 cm (nož) skupaj z zmogljivim akumulatorjem 42 V in trajanjem delovanja do 100 minut omogočajo zelo učinkovito delo z akumulatorsko kosilnico AL-KO GT 4235 Li-Ion tudi na večji površini. Zmogljiva naprava ima dovolj moči za učinkovito delo tudi v najgostejšem rastju. Kolut z nitko in delovno širino 36 cm je v obsegu dobave. Dobro uravnotežena konstrukcija, ergonomsko oblikovan kolesarski ročaj in delovanje brez vibracij so zagotovilo za udobno in neutrudljivo delo. S pomičnim gumbom je mogoče preklopiti s hitrosti ECO na POWER.
Preprosto priročna: zmogljiva akumulatorska kosilnica z nitko AL-KO je zelo primerna za izkušene lastnike vrtov, ki pri delu želijo prihraniti veliko časa. Tiho delovanje ne moti vaših sosedov – kosite lahko skoraj ob vsaki uri dneva, neodvisno od strogih določil o kaljenju miru.
En akumulator, številne vrtne in gozdarske naprave: motorna kosa GT 4235 je član vaše družine naprav Power-Flex. Če že imate kako drugo napravo PowerFlex, pripadajoč akumulator preprosto vstavite v GT 4235. Če kot prvo napravo kupite KO 4235, obenem naročite še akumulator (štev. art. 127390) in polnilnik (štev. art. 127391) (nista v obsegu dobave). Vaša prednost: Naša dvoletna garancija proizvajalca velja tudi za akumulator za to vrtno napravo.
Opomba: velikosti površin za košnjo in trajanje teka naših akumulatorskih naprav lahko odstopajo od realnega stanja, ki je odvisno od lastnosti trave (višina, gostota, vlažnost itd.).


Nakup AL-KO GT 4235 in druge možnosti

AL-KO GT 4235 lahko kupite pri nas v spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin. To je odličen izdelek, če iščete zmogljivo in učinkovito akumulatorsko koso. Če potrebujete lahko, okretno akumulatorsko kosilnico z nitko z manjšo širino rezanja za majhne vogale in robove, vam priporočamo model AL-KO GT 2025.


Naše prednosti za vas:

Naša dvoletna garancija proizvajalca velja tudi za akumulator te naprave. Datum nakupa: od 01.06.2017.

Tehnični podatki

Znamka solo® by AL-KO
Linija izdelkov Premium
Delovna širina kosa z nit cm 36
Zasnova motorja nima
Razina zv.mjere moči LwA dB (A) 94
Nadomestni kolut "331 NE
Delovna širina kosa z nožem cm 26
K vrednost (m/s^2) 1
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 96
Negotovost merjenja KpA, dB (A) 2
Gred NE
Premer stebla v mm 24
Združljive akumulatorji Združljive akumulatorji
Družina akumulatorja Power Flex 42V maks.
Tip pogona Akumulator
Čas polnjenja 7,5 Ah v min 150
Maks. čas delovanja 7,5Ah v min 100
Razina zvočni tlak po LpA [dB (A]) 77
Navodila za uporabo Download 0 (0.00 B)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.