Talna freza AL-KO CF 500

Številka izdelka: 110495 Kmalu spet na voljo
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Talna freza za kombinirano napravo solo® by AL-KO BF 5002-R za rahljanje tal in pripravo za setev
  • Učinkoviti 4-kraki noži okopalnika z delovno širino 50 cm in hitrim napredovanjem
  • Individualna nastavitev globine frezanja
  • Varnost zaradi velikega pokrova iz jeklene pločevine

Opcijski priključek za kombinirano napravo BF 5002-R


Talna freza 50 cm pretvori osnovno napravo v zmogljiv in učinkovit motorni okopalnik

Talna freza CF 500 je priključek za osnovno napravo BF 5002-R, ki pretvori enoosno napravo v zmogljiv motorni okopalnik za učinkovito in hitro delo.
Naj gre za kultiviranje, zračenje ali vitalizacijo tal v vašem vrtu: s talno frezo CF 500, montirano na osnovni napravi, hitro pripravite tla za setev, jih zrahljate in vanje vnesete hranilne snovi, gnojilo in svežo prst.
Kot ljubitelj vrta ali pridelovalec zelenjave z okopalnikom na zmogljivi osnovni napravi občutno pospešite svoje delo. Dobra ergonomija vam omogoča neutrudljivo okopavanje.


Tehnični podatki za talno frezo CF 500 za kombinirano napravo solo® by AL-KO 5002-R

S talno frezo CF 500 in njeno delovno širino 50 cm boste z delom hitro in udobno napredovali. Olajšanje dela v primerjavi z ročnim delom z lopato in motiko je občutno.
S pomočjo posebno oblikovanih 4-krakih nožev okopalnika, ki zdrobijo prst v drobne grudice, ter dobro motorizirane kombinirane naprave gre preprosteje: pogon koles prevzame večino dela. Zahvaljujoč zemljišču prilagojenim lastnostim osnovne naprave s pnevmatikami 13 ter traktorskim profilom boste brez napora napredovali tudi na težko prehodni njivi in strmini.
Varnost je adut: zelo kakovosten pokrov talne freze iz robustne jeklene pločevine skrbi za vašo varnost pri delu in vas varuje pred kamni, ki jih stroj morda izvrže.


Nakup talne freze CF 500 za osnovno napravo solo® by AL-KO BF 5002-R in druge možnosti

Talno frezo (štev. art. 110495) za kombinirano napravo solo® by AL-KO BF 5002-R lahko kupite pri nas v spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin. Priključek skupaj z osnovno napravo predstavlja zmogljivo in okretno talno frezo.
Če želite kombinirano napravo uporabljati v drugačne namene, vam priporočamo naslednje priključke: kosilni greben CB 870 (štev. art. 110494), čelna rotacijska kosilnica FSM 530 (štev. art. 110 739), plug za osipavanje (štev. art. 110742), pometalni valj (štev. art. 110605), snežni plug (štev. art. 113267) ter snežne verige (štev. art. 112183).
Kot dopolnilo talni frezi priporočamo plug za osipavanje: z njim preprosto opremite osnovno napravo in že lahko čistite fuge ali osipavate.

"
...

Tehnični podatki

Številka izdelka 110495
EAN 4003718020045
Znamka solo® by AL-KO
Linija izdelkov COMFORT pro

Download Manuals

Navodila za uporabo Download (3.37MB)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.