Plug za osipavanje AL-KO

Številka izdelka: 110742 Majhna zaloga
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Robusten plug za osipavanje iz jeklene pločevine za kombinirano napravo solo® by AL-KO BF 5002-R
  • Preprosta montaža z namestitvenim adapterjem

Opcijski priključek za kombinirano napravo BF 5002-R


Plug za osipavanje za kombinirano napravo solo® by AL-KO BF 5002-R I

Plug za osipavanje (osipalnik) je priključek za osnovno napravo BF 5002-R, ki v povezavi z enoosnim nosilcem naprav omogoča učinkovito in udobno obdelavo tal. Naj gre za domačo zelenjavno gredico ali vrtiček – plug za osipavanje prizanaša tlom in pripomore k bogati letini. Plug ustvari ugodno mikroklimo in pripomore k boljši letini na naravnem, neškropljenem zemljišču.


Tehnični podatki pluga za osipavanje za kombinirano napravo solo® by AL-KO BF 5002-R

Plug za osipavanje je izdelan iz obstojne in robustne jeklene pločevine in njegova montaža je preprosta z namestitvenim adapterjem. To je idealen pripomoček za obdelavo gredic in povečanje pridelka v domačem vrtu.


Nakup pluga za osipavanje za osnovno napravo solo® by AL-KO BF 5002-R in druge možnosti

Plug za osipavanje za osnovno napravo solo® by AL-KO BF 5002-R lahko kupite pri nas v spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin. Skupaj z osnovno napravo je pomemben pripomoček za delo. Če želite kombinirano napravo uporabljati v drugačne namene, vam priporočamo naslednje priključke: kosilni greben CB 870 (štev. art. 110494), čelna rotacijska kosilnica FSM 530 (štev. art. 110 739), talna freza (štev. art. 110495), pometalni valj (štev. art. 110605), snežni plug (štev. art. 113267) ter opcijske verige (štev. art. 112183).

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 110742
EAN 4003718024661
Mera dolžina karton cm 31 CM
Linija izdelkov COMFORT pro
Znamka solo® by AL-KO

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.