Kosilni greben AL-KO s pogonom CB 870

Številka izdelka: 110494 Kmalu spet na voljo
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Kosilni greben za kombinirano napravo solo® by AL-KO BF 5002-R za mirno delo brez vibracij
  • Širina rezanja 87 cm omogoča obvladovanje površine do 2000 m²
  • Tehnika dvojnih nožev s kaljenimi rezili
  • Mirno delovanje brez vibracij
  • Idealno za naravni vrt in sadovnjak

Opcijski priključek za kombinirano napravo BF 5002-R


Kosilni greben širine 87 cm CB 870 za kombinirano napravo solo® by AL-KO BF 5002-R

Kosilni greben CB 870 je priključek za osnovno napravo BF 5002-R, ki skupaj z enoosno napravo predstavlja zmogljivo grebensko kosilnico za profesionalno, okolju prijazno uporabo.
Kosilni greben s širino rezanja 82 cm in brezstopenjsko po višini nastavljivimi distančniki je primeren pribor za kombinirano/večnamensko napravo solo® by AL-KO BF 5002-R (osnovno napravo). V povezavi z zmogljivim, vendar mirno in brez vibracij tekočim pogonom kosilni greben CB 870 predstavlja zmogljiv rezalni mehanizem, ki je zanesljivo kos tudi najbujnejšemu rastju. Namenjen je za enakomerno ter učinkovito košnjo visoke trave za krmo.


Tehnični podatki kosilnega grebena CB 870 za kombinirano napravo solo® by AL-KO BF 5002-R

Kaljena rezila na nožih zagotavljajo čisto rezanje, višino rezanja pa je mogoče natančno in preprosto nastaviti s po višini nastavljivimi distančniki (tekalnimi nastavki).
S širino rezanja 87 cm kosilni greben, pritrjen na kombinirano napravo 5002-R, omogoča profesionalno uporabo in hitro obvladovanje tudi večje površine, do 2000 m².
Zahvaljujoč svoji obstojnosti so noži na kosilnem grebenu podvrženi le minimalni obrabi tudi pri delu v najgostejšem rastju, kljub dolgotrajni uporabi pri velikih obremenitvah.


Nakup kosilnega grebena za osnovno napravo solo® by AL-KO BF 5002-R in druge možnosti

Kosilni greben 87 cm (štev. art. 110494) za kombinirano napravo solo® by AL-KO 5002-R lahko kupite pri nas v spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin. Skupaj z osnovno napravo predstavlja kompletno grebensko kosilnico.
Če želite kombinirano napravo uporabljati v drugačne namene, vam priporočamo naslednje priključke: čelna rotacijska kosilnica (štev. art. 110739), talna freza (štev. art. 110495), plug za osipavanje (štev. art. 110742), pometalni valj (štev. art. 110605), snežni plug (štev. art. 113267) ter opcijske snežne verige (štev. art. 112183).
Če potrebujete grebensko kosilnico z zelo veliko širino rezanja in še niste kupili osnovne naprave, vam priporočamo, da si ogledate AL-KO 5001 R III kot mogočo drugo možnost.

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 110494
EAN 4003718020038
Znamka solo® by AL-KO
Linija izdelkov COMFORT pro

Download Manuals

Navodila za uporabo Download (3.44MB)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.