Grebenska kosilnica AL-KO BM 875 III

Številka izdelka: 113617 Majhna zaloga
We cannot give an exact delivery date at the moment.
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Univerzalna, okretna grebenska kosilnica za naravni vrt
  • Za košnjo travnika, naravnega vrta in gostega rastlinja ali za pripravo krme
  • Posebno kaljen kosilni greben 87 cm za dolgo življenjsko dobo
  • Po višini brezstopenjsko nastavljivi tekalni nastavki
  • Močan motor 2,3 kW (150 cm<sup>3</sup>)

 

Košnja brez omejitev v naravnem vrtu in na travniku za krmo, okretna naprava s preprostim ravnanjem. Temu so namenjene grebenske kosilnice AL-KO, naši močni delovni konji.

 

 

Grebenska kosilnica 875 III: močna in izjemno okretna pri delu v naravnem vrtu

 

Naj gre za domač naravni vrt, sadovnjak, zahtevno zemljišče ali strmino: grebenska kosilnica AL-KO BM 875 III je neverjetno zmogljiva, vsestranska naprava za nego in gospodarjenje v naravnem vrtu, tudi za ekonomično pridobivanje krme itd.! To je delovni konj za groba dela pri ekološki negi vrta.

Grebenska kosilnica prepriča z rezultati dela v velikem stilu – in v priznani kakovosti AL-KO. Neodvisno, z izredno okretnostjo ter hitro in učinkovito opravi košnjo s širino rezanja 87 cm. Pri tem močan bencinski motor 2,3 kW služi za pogon koles in zanesljivo rezanje tudi v visoki goščavi, na zemljišču in strmini. Tu se naprava izkaže s svojo veliko okretnostjo, ki pride prav na vsakem robu travnika ali njive. To omogoča njena kratka konstrukcija, posebej široke pnevmatike z grobim profilom in ergonomski, po višini nastavljiv in z dušilnikom vibracij opremljen vodilni ročaj.

Zmogljivost rezanja brez kompromisov: 87 cm širok kosilni greben je opremljen s posebno kaljenim nožem kakovostne znamke ESM – izdelanim v Nemčiji. S tem je zagotovljena dolga življenjska doba, obraba pa je majhna tudi pri košnji goščave, pri dolgotrajni uporabi in po daljših prekinitvah uporabe.

S primernim priborom iz grebenske kosilnice BM 875 pozimi hitro nastane koristen pomočnik za odstranjevanje snega: kosilni greben preprosto nadomestite s snežnim plugom, po potrebi namestite snežne verige – in to je vse!

Priporočljivo: Grebenske kosilnice AL-KO spadajo k trem izdelkom, ki so jih po preizkusu grebenskih kosilnic na Ratgeber-Portalu http://balkenmaeher-test.de leta 2016 priporočili brez pridržkov.

Zato je grebenska kosilnica BM 875 III vaš zanesljiv partner pri negi in gospodarjenju v naravnem vrtu ali na travniku ter pozimi – in na površini do 2.000 m² smiselno nadomestilo za traktorsko kosilnico.

 

Tehnične podrobnosti grebenske kosilnice BM 875 III

 

S svojim zmogljivim bencinskim motorjem 2,3 kW in širino rezanja 87 cm ima ta grebenska kosilnica AL-KO kosilnica tolikšno zmogljivost, da omogoča hitro učinkovito in udobno košnjo površine do 2000 m². Ta delovni konj se zagotovo prebije skozi vsako goščavo in na vsakem zemljišču. Zaradi premikajočega se odvodnika trave se trava ne nabira na pokrovu. Število prekinitev dela se zato zmanjša.

Motor Briggs & Stratton z močjo 2,3 kW in delovno prostornino 150 cm3 zagotavlja hitro in enakomerno delo na grebenski kosilnici pritrjenih nožev – in prek polžastega gonila skrbi za pogon koles z možnostjo izklopa (1 prestava naprej). V povezavi s po višini nastavljivim in z dušenjem vibracij opremljenim ročajem za perfektno vodenje naprave ter 13 velikih, z zrakom napolnjenih pnevmatik s traktorskim profilom je zagotovljeno optimalno ravnanje na vsakem zemljišču in na strmini do pribl. 20°.

Srce kosilnice BM 875 III je 87 cm širok kosilni greben z zaščito robov za prizanašanje nožem in varno ravnanje z napravo. Posebno kaljeni, zmogljivi nož nemškega proizvajalca ESM povezuje veliko zmogljivost za košnji in optimalni rezultat košnje z dolgo življenjsko dobo in minimalno obrabo – naj si gre za neprekinjeno uporabo ali za dolge čase mirovanja (sezonska uporaba). Pri tem skriti sojemalni nastavek prinaša podaljšanje življenjske dobe, saj se količina umazanije in ostankov trave na nožu občutno zmanjša. Po višini brezstopenjsko nastavljivi tekalni nastavki in izjemna okretnost naprave so zagotovilo za prijetno delo.

Opomba: navedene velikosti površin za košnjo lahko odstopajo od realnega stanja, ki je odvisno od lastnosti trave (višina, gostota, vlažnost itd.).

 

Nakup grebenske kosilnice BM 875 III in druge možnosti

 

Grebensko kosilnico BM 875 III lahko kupite pri nas v spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin. Kot zmogljiva in okretna grebenska kosilnica je primerna za lastnike težje dostopnih travnih površin, ki iz ekoloških razlogov dajejo prednost naravi, in kmetovalcem, ki potrebujejo krmo za živino.

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 113617
EAN 4003718058536
Neto teža v kg 52 KG
Bruto teža v kg 55 KG
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 99
Linija izdelkov Comfort
Znamka AL-KO

Engine

Tip pogona Bancin
Autochoke voljo DA
Prostornina rezervoarja za gorivo v litrih 0.8 L
Električni zagon NE
Kubična motorja v ccm 150
Število gibov motorja o/mon 3200
Moč v kW 2.3 KW
Model motorja B&S Series 625EXi
Primer NE
Število valjev motorja 1

Mowing System

Širina reza v cm 87 CM

Handle system

Nastavljiva višina ročaja DA
Zložljiva ročka NE

Working area

Primeren za površine do m2 2000 QM

Traction System

Prenos 1 prestava

Prenosi

Navodila za uporabo Download (4.52MB)
Download (10.88MB)
Izjave o skladnosti Download (92.79KB)
Št. izdelka: 113807 Takoj na voljo
18,90 €
Št. izdelka: 112901 Takoj na voljo
11,90 €
Vklj. 22% DDV plus Strošek dostave

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.