Začetni komplet za bencinske kosilnice

Številka izdelka: 113875 Takoj na voljo
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Sestavljajo ga:
  • 1x posoda za bencin 5 l
  • 1x servisni komplet; za preprosto menjavo motornega olja v bencinski kosilnic
  • 2x motorno olje za kosilnice (0,6 l) SAE 30

Obsežen začetni komplet za vašo bencinsko kosilnico.

Sestavljajo ga:
  • 1x posoda za bencin 5 l
  • 1x servisni komplet; za preprosto menjavo motornega olja v bencinski kosilnici
  • 2x motorno olje za kosilnice (0,6 l) SAE 30

S tem celovitim paketom ste imenitno opremljeni za vrtnarsko sezono

Tehnični podatki

blagovno znamko blagovno znamko
Varnostni listi Download 0 (0.00 B)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.