Trosilnik AL-KO SP 60

Številka izdelka: 113874 Kmalu spet na voljo
Ponovno na voljo od 19.06.2024
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
 • Praktični trosilnik za traktorje AL-KO. Vsestranski za raztros gnojil, semen, apna, soli ali zimskih peskov. Samo v povezavi z napravo za vzmetenje prod. št. 119831
 • Lahko se uporablja poleti in pozimi
 • Velika prostornina s 56 L in širino razmeta2-5 m
 • Praktična merilna ročica z nastavitveno skalo (približno 5-30 mm)
 • Preprosto in praktično upravljanje
 • Trden jekleni okvir in plastična posoda za drobtine
 • Priročen trosilnik za traktorje AL-KO. Vsestransko uporaben za posipanje gnojila, semena, apna, soli in peska. Samo v povezavi s sklopko za priklopnik, št. izdelka 119831.
 • Za uporabo poleti in pozimi
 • Velika prostornina 56 l in doseg posipanja 2–5 m
 • Priročna dozirna ročica s skalo (pribl. 5–30 mm)
 • Preprosto in priročno upravljanje
 • Masiven jeklen okvir, posoda iz umetne mase

Trosilnik AL-KO SP60

Vsestransko uporaben pomočnik na vrtu. Široke pnevmatike se odlikujejo z mirnim tekom tudi na neravni podlagi. Največja hitrost 5 km/h. Z dozirno ročico je mogoče natančno nastaviti količino pri posipanju. Za celoletno uporabo – poleti in pozimi. Tudi za večje površine. Za uporabo samo s sklopko za priklopnik (ni v obsegu dobave).

 

 

Nakup traktorskega trosilnika SP60 in druge možnosti

Kupite traktorski trosilnik SP60 preprosto v naši spletni trgovini ali poiščite ustrezno trgovino v svoji okolici. Traktorski trosilnik SP60 je odlično dopolnilo vašega traktorja AL-KO.

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 113874
EAN 4003718061932
Neto teža v kg 16 KG
Bruto teža v kg 16.1 KG
Znamka AL-KO
Linija izdelkov Easy

Prenosi

Navodila za uporabo Download (38.91MB)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.