SR 400 Straight Access Ramps

Številka izdelka: 113861 Takoj na voljo
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Particularly smooth transition from loading edge to ramp
  • Handy thanks to the anti-slip perforated profile
  • Non-slip through safety bolts

Stable, corrosion-resistant, versatile drive-on ramps made of special aluminum alloy
 

Straight Ramps for loading ride on lawnmowers, ATVS, quad bikes and other wheeled machinery up to 400kg. Single piece aluminium with zero welding, manufactured from aircraft grade aluminium to ensure that these 2-meter-long ramps are lightweight and easy to handle. The no edge design ensures greater flexibility during use and the angled foot offers a smooth access onto the ramps. The checker plate design to enable secure loading, even in wet conditions.

Tehnični podatki

blagovno znamko blagovno znamko
Linija izdelkov Easy
Navodila za uporabo Download 0 (0.00 B)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.