solo® by AL-KO Smart Cockpit komplet za naknadno vgradnjo traktorje Premium

Številka izdelka: 127655 Takoj na voljo
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Vse na vidiku s pametnim kokpitom
  • Komplet za naknadno vgradnjo, primeren za vse traktorje solo® by AL-KO Premium od leta 2014
  • Vse informacije med košnjo, kot so preostali čas košnje, učinkovitost košnje, hitrost, delovne ure itd.
  • Nasveti za uporabo v primeru napak, vključno s pomočjo pri vzdrževanju
  • Enostaven za montažo
  • Easy to install

Nadgradite svoj vrhunski traktor v inteligentni traktor s pametnim kokpitom

S tem kompletom za naknadno vgradnjo lahko nadgradite svoj traktor solo® by AL-KO (modelska serija Premium) v pametni traktor. Zahvaljujoč pametni kokpitu lahko med košnjo neposredno iz pametne kabine berete podatke, kot so preostali čas košnje, učinkovitost košnje, hitrost, delovne ure itd. Vaš pametni telefon, ki je pritrjen na traktor v robustnem držalu, deluje kot pilotska kabina.

Tako se to naredi:

  • Prenesite aplikacijo AL-KO InTOUCH na svoj mobilni telefon
  • Vzpostavite povezavo z traktorjem
  • Uživajte v izboljšani izkušnji vožnje
  • Poiščite priročno pomoč pri vzdrževanju

Vse pod nadzorom in na vidiku

S tem kompletom za naknadno vgradnjo imate številne prednosti, ki zagotavljajo večji užitek v vožnji. Na zaslonu vašega mobilnega telefona so vam med drugim na voljo naslednje informacije: najdaljši preostali čas košnje, napetost baterije, učinkovitost košnje, merilnik goriva, čas košnje, delovne ure, prikaz naklona itd. boljše rezultate košnje, olajša delo in pridobite bolj vzdržljiv traktor. Prejemali boste obvestila o določenih časih vzdrževanja, dnevnikih vzdrževanja in opombah. Robustno držalo je primerno za pametne telefone od 4-7 palcev. Komplet je enostaven za montažo in ne vpliva na druge funkcije traktorja.

Kupite solo® by AL-KO komplet za naknadno vgradnjo in alternative

Kupite komplet za naknadno vgradnjo za vaš traktor Solo by AL-KO Premium zdaj v naši spletni trgovini ali pri enem od naših specializiranih trgovcev. Komplet za naknadno vgradnjo pametne kabine sme namestiti samo servisni partner. V nasprotnem primeru ni mogoče zagotoviti nobene funkcije Bluetooth.

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 127655
EAN 4003718063332
Znamka solo® by AL-KO

Smart Features

Komplet za naknadno vgradnjo za pametno povezavo AL-KO smart-connect Bluetooth

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.