solo® by AL-KO Set za funkcijo spomina višine košnje

Številka izdelka: 127740
OxSaleableIsNotOne: 0 Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Zanesljiva in varna nastavitev višine košnje
  • Nič več nenamernega spreminjanja višine košnje
  • Z lahko berljivo nadzorno ploščo
  • Velika olajšava pri delu zahvaljujoč tej inovativni funkciji
  • za solo by AL-KO Premium traktorje

Preprosto pametno naknadno namestite. Naša inovativna funkcija spomina višine košnje

Olajšajte si delo z našo spominsko funkcijo, ki omogoča zanesljivejšo in hitrejšo nastavitev višine košnje. Shranite želeno višino košnje in preprečite nenamerne spremembe višine košnje. Zvočni opozorilni signal ob spremembi višine košnje. Zahvaljujoč nadzornemu oknu imate vedno pregled nad nastavljeno višino košnje. Primerni dodatki za traktorje solo by AL-KO iz serije Premium iz leta 2013.

Kupite funkcijo pomnilnika višine reza AL-KO in poiščite alternative

Kupite funkcijo pomnilnika višine reza zdaj v naši spletni trgovini ali pri enem od naših specializiranih trgovcev. Za dodatno udobje priporočamo naše naslone za roke (izdelek št. 127730).

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 127740
EAN 4003718064957
Znamka solo® by AL-KO
Linija izdelkov PREMIUM pro

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.