solo® by AL-KO podaljšek za MTA 130 MT

Številka izdelka: 127637 Takoj na voljo
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Podalšee za nastavke za HTA 130 MT in CSA 130 M
  • Podaljšek cevastega držaja za 100 cm
  • Deljiv držaj iz odpornega litega aluminija
  • Enostavna montaža brez orodja

Navzgor s podaljškom solo® by AL-KO MTA 130 MT

Imate bencinsko večnamensko orodje solo® by AL-KO 130 MT in bi radi povečali delovno višino in radij delovanja? Potem imamo popolno rešitev s podaljškom cevi za gred MTA 130 MT: preprosto pritrdite podaljšek na jašek - in pridobili boste 100 cm delovne dolžine pri skrbi za drevesa in žive meje okoli vašega posestva. Podaljšek iz litega aluminija je mogoče enostavno in brez orodja namestiti.

Kupite podaljšek cevi solo® by AL-KO MTA 130 MT

Podaljšek krmilne cevi MTA 130 MT lahko kupite pri nas v naši spletni trgovini ali pri specializiranem prodajalcu.

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 127637
EAN 4003718063059
Neto teža v kg 0.5 KG
dim. Dolžina cm brez škatle 100 CM
Bruto teža v kg 1.26 KG
Linija izdelkov PREMIUM pro
Znamka solo® by AL-KO

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.