solo® by AL-KO podaljšek cevastega držala MTA 42.2

Številka izdelka: 127647 Majhna zaloga
We cannot give an exact delivery date at the moment.
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Podaljšek za škarje za živo mejo HTA 4245.2 in verižno žago CSA 4220.2
  • Dodaten podaljšek za 80 cm
  • Robustna aluminijasta cev
  • Enostavna montaža brez orodja

Ciljano visoko s solo podaljškom cevi gredi AL-KO MTA 42.2

Ali delate z našim akumulatorskim večnamenskim orodjem solo® by AL-KO MT 42.2? Nato lahko s tem slogom razširitve razširite doseg za 80 cm. Enostavno razširite svoj polmer delovanja, če uporabljate solo z AL-KO škarje za živo mejo HTA 4245.2 ali nastavkom CSA 4220.2. Vstavite podaljšek v gred večnamenskega orodja in končali ste.

Podaljšek gredi je izdelan iz čvrstega aluminija in zato zagotavlja dolgo življenjsko dobo.

Kupite solo podaljšek cevi gredi AL-KO MTA 42.2 in alternative

Podaljšek solo® by AL-KO MTA 42.2 lahko kupite pri nas v naši spletni trgovini ali pri specializiranem prodajalcu.

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 127647
EAN 4003718063127
Neto teža v kg 0.5 KG
dim. Dolžina cm brez škatle 80 CM
Bruto teža v kg 0.66 KG
Linija izdelkov PREMIUM pro
Znamka solo® by AL-KO

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.