solo® by AL-KO nastavne škarje za živo mejo HTA 4245.2

Številka izdelka: 127646 Takoj na voljo
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Nastavek za solo® by AL-KO multitool MT 42.2
  • Vrtljiv nasprotno vrtljiv nož z dolžino od 45 cm
  • Debelina rezanja do 28 mm
  • Hitra nastavitev kota s pritiskom na gumb
  • 9 različnih možnosti nastavitve kota

Razširite svoje akumulatorsko večnamensko orodje MT 42.2 z nastavkom za škarje za živo mejo HTA 4245.2

Brezžično striženje žive meje brez emisij s prilagodljivim nastavkom za visoke škarje za živo mejo HTA 4245.2. Če imate akumulatorsko večnamensko orodje solo® by AL-KO MT 42.2, lahko osnovno napravo enostavno spremenite v škarje za živo mejo z nastavkom HTA 4245.2.

Fleksibilna nastavitev kota

Zahvaljujoč prilagodljivi nastavitvi kota je podan velik delovni polmer do 270 °. Zaradi tega je nastavek za škarje za živo mejo primeren za zelo natančno rezanje in enostavno obdelavo žive meje. Izbirate lahko med 9 nastavitvenimi položaji in hitro nastavitvijo, s katero lahko enostavno nastavite delovni kot v korakih 15° s pritiskom na gumb. 45 cm dolg nož, ki se vrti v nasprotni smeri, ki ga poganja učinkovit brezkrtačni motor z nizkimi vibracijami in močjo 280 W, zagotavlja hitro rezanje z visokim navorom in natančnimi rezultati rezanja.

Lahek nastavek z nizkimi vibracijami zagotavlja natančno, telesu prijazno delo. Zahvaljujoč baterijskemu delovanju osnovne naprave je na voljo velik polmer delovanja z veliko svobodo gibanja, ne da bi morali biti pozorni na dolžino ali položaj kabla. Uporablja se tiho in brez emisij - in zato lahko poteka neodvisno od določenih časov počitka. Poleg tega je naprava enostavna za vzdrževanje. Z dodatnim podaljškom MTA 42.2 (št. art. 127647) lahko greste še višje.

Kupite nastavek škarje za živo mejo solo® by AL-KO HTA 4245.2 in alternative

Nastavek škarje za živo mejo HTA 4245.2 lahko kupite pri nas v naši spletni trgovini ali pri specializiranem prodajalcu. Če želite svoje večnamensko orodje MT 42.2 razširiti z nastavkom za obrezovanje drves  CSA 4220.2, je to na voljo pod št. 127643 na voljo.

 

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 127646
EAN 4003718063110
Neto teža v kg 2.3 KG
Bruto teža v kg 3.04 KG
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 96
Nastavitev kota DA
Linija izdelkov Premium
Znamka solo® by AL-KO

Engine

Tip pogona Akumulator

Cutting System

Dolžina reza v mm 45 MM
Načelo rezanja Nasprotni rezni varnostni nož

Power supply

Družina akumulatorja AL-KO Power 36V
Združljive akumulatorji Združljive akumulatorji, Združljive akumulatorji, Združljive akumulatorji
Maks. zmogljivost 4.0Ah v min 73 MIN
Maks. zmogljivost 5.0Ah v min 92 MIN

Download Manuals

Navodila za uporabo Download (4.16MB)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.